PROJE İHALEYE ÇIKACAK

Vali Haktankazmaz, Konya Ovası Projesi (KOP) hakkında açıklamalarda bulunarak, İl Özel İdare´nin bu projesi için ihaleye çıkacaklarını belirterek, “Hem kamu kurum ve kuruluşlarımızın hem de vatandaşlarımızın yapacağı projelere KOP´dan destek alacağız. Buradan itiraf etmem lazım milletvekillerimizin KOP´a dâhil olmamız için büyük gayretleri oldu. Onlara bu gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SİLAH OSB HAZİRAN´DA TESLİM

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi ve Silah Organize Sanayi Bölgesi´ndeki doğalgaz sorunuyla ilgili bilgi veren Haktankaçmaz “ Silah Organize Sanayi Bölgesi´nin alt yapı çalışmaları önümüzdeki Haziran ayı itibariyle bitecek. Silah OSB´nin ve Kırıkkale OSB´nin doğalgaz sorununun çözümü için milletvekillerimizin girişimleriyle Maliye Bakanlığı nezdinde görüşmelerimiz oldu. Maliye Bakanlığı´ndan aktarılacak bir kaynakla hem Kırıkkale OSB´nin, hem de Silah OSB´nin alt yapı yatırımlarını tamamen bitirmiş olacağız”

 

Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak

BAŞVURULAR ALINIYOR  

Silah OSB´nin tanıtımını yapmaya başladıklarını söyleyen Haktankaçmaz, “Silah OSB için başvuruları da alıyoruz. Çok ciddi firmalar gelip biz burada yatırım yapmak istiyoruz diyorlar. MKEK Genel Müdürlüğü´nün buraya pozitif bir ayrımcılığı söz konusu olacak. Kendilerine fason üreten firmalara ayrı bir teşvikleri söz konusu olacak” dedi.