Yeni sezon hazırlıkların kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam eden kırmızı lacivertiler teknik kadronun uyguladığı program dahilinde antrenman maçları da yapmaya devam ediyor. Futbolcular arasındaki uyum ve kondisyon bilgilerine sahip olmak için teknik kadro tarafından yapılan antrenman maçlarını bir yenisi de önceki gün Başpınar sahasında yapıldı. Futbolcuların deplasman maçlarının bir çoğunu çim sahada oynayacaklarını ve grup takımlarını bir çoğunun çim sahası bulunması nedeniyle Başpınar sahasında çift kale maç yapma isteği teknik kadro tarafından geri çevrilmedi.

Kırıkkale’de ‘Yüzme Vize Yarışları’ sona erdi Kırıkkale’de ‘Yüzme Vize Yarışları’ sona erdi

Vali Kolat'ta izledi

Başpınar spor kompleksinde akşam sporunu yapan Vali Ali Kolat spor'u bitirdikten sonra Kırıkkalespor'u izleme fırsatı buldu. Vali Kolat'ın yanı sıra Vali Yardımcıları Rıfat Ata Abdurrahman Aslaner , Çevre il Müdürü Turgut Çiçek, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hasan Gerem ile çift kale maçı bir süre izledi. Kulüp Başkanı Metin Karakuş ile kısa bir sürede sohbet eden Vali Kolat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkanı Metin Karakuş yeni sezon öncesi geçen seneye oranla daha güçlü bir kadro kurdukların ve maddi sıkıntılarının devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde yapılacak kongre için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kıran kıran geçti

Çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Teknik kadro tarafından değişik varyasyonlarında denendiği çift kale maçta futbolcuların kondisyon eksikliği ve uyum sorunu dikkatlerden kaçmadı. Takımın tecrübeli futbolcuları Sabri, Murat, Tunahan, Yasin, Celal, Bahri yerinde hamleleri hırsları ve tecrübeleri ile dikkat çekerken yeni transferlerden Gökhan ve Ufuk göze hoş gelen futbolları ile dikkat çekti. Özellikle Muhammet ve Gökhan'ın performansı çift kale maçı izleyenlerin oldukça beğenisini kazandı.