Kızılay ihtiyaç sahiplerinin içini ısıttı

 

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, kış mevsiminin çetin geçtiği Kırıkkale´de ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımında bulundu.

 

1 AY DEĞİL 12 AY YANLARINDAYIZ

Dünyanın her köşesinde mazlum ve mağdurların yanında olan Türk Kızılay, kış mevsiminin uzun sürdüğü kentte, ısınmak için yakacak bulamayan ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu. Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi gönüllüleri, mahalle mahalle dolaşarak belirledikleri ailelere, ihtiyaçları doğrultusunda yardım ulaştırıyor. Şube Başkanı Mustafa İşler, Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak sadece kışın değil yılın tamamında ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Aşırı yağışlar tarım arazilerine zarar verdi Aşırı yağışlar tarım arazilerine zarar verdi

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İşler, “Özellikle kış mevsimiyle ailelerin ihtiyaçlarının artıyor. Yoksul aileler için gece gündüz çalışıyoruz. Kızılay´ın ulaşmadığı hiçbir ev bırakmamayı hedefliyoruz. Halı, kömür ve yakacakla ilgili yardımları Kırıkkale de ki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece Kırıkkale merkezde değil, ilçelerimizde de yardım faaliyetlerimizi yürütüyoruz”

 

20 TON KÖMÜR DAGITIMI YAPILDI

İşler  “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak Kırıkkale´deki hedeflerimiz için soğukta üşüyen, ayakları kıpkırmızı kesilen çocuklarımızın, hasta ve fakir kardeşlerimizin ısınması için bugün 15 ton kömür dağıtımı daha yaparak toplamda 20 ton kömür yardımı yaptık” dedi. Haber: Ayşe Soysal