KIZILAY ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale Valiliği’nden duyarlı kampanya Kırıkkale Valiliği’nden duyarlı kampanya

 

Geliştirdiği yardım projeleriyle sunduğu hizmetleri arttıran, tüm dezavantajlı gruplara ulaşmayı hedefleyen Türk Kızılay Kırıkkale şubesi, ülkemizin aydınlık geleceği olan çocukların ve gençlerin eğitimlerine destek olmak için yardımlarını sürdürüyor. 

 

GELECEK EĞİTİMLE DEĞİŞECEK

Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler şunları söyledi; ‘Çocuklarımızın eğitimine önem ve destek vermeye devam ediyoruz. Kızılay olarak geleceğin eğitimle değişeceğine inanıyoruz.  Daha önce gittiğimiz mülteci ve yerli ailelerin ve çocuklarının eğitimi içinde gayret ediyoruz.

 

İŞÇİLİK KURSLARINA KAYDETTİK

Evinde zor şartlarda yaşayan üç bayan kardeşimizi İŞKUR ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen takı ve bakır işçilik kurslarına kaydettik, 18 yaşına gelmesine rağmen okula gitmeyen Afganlı kardeşimizi Abdullah İpekçi Hafızlık kursuna kaydettik, bir kardeşimizde gündüzlü Kuran Kursuna kaydettirdik. Bu çalışmalarda bize destek veren İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker hocamıza, Kuran Kursu hocalarımıza ve Halk Eğitim Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç´a teşekkür ediyoruz´´ dedi. Haber:  Ayşe Soysal