Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı


Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi her bayram olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Bayram öncesi ve bayram boyunca gece gündüz demeden Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi maddi imkanı olmayan ailelerimize giysi ve kurban kesemeyen ailelere et dağıtımına devam etti.

 

BAĞIŞÇILARIMIZ VE AİLELERİMİZ ARASINDA KÖPRÜ OLDUK

Dağıtım ile ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak bu bayramda da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. Maddi sıkıntıdan dolayı bayramlık giysi alamayan ve kurban kesemeyen vatandaşlarımıza giysi, taze et ve konserve et dağıtımı gerçekleştirdik.  Bir kurban bayramında daha ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek için bağışlarınıza köprü olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı faaliyetlerimiz gönüllü ve personellerimiz ile gece gündüz demeden sahada devam etti. Bayram öncesi kendisine ve çocuklarına giysi alamayan kardeşlerimize giysi çekice kıyafet verdik”

 

KURBAN VE BAYRAM PAYLAŞARAK GÜZEL

Kurban Bayramı´nda 255 aileye 836 adet kutu kavurma ve kıyma konservesi dağıtıldı. 65 aileye 100 TL´lik alışveriş çeki, 43 aileye gıda kolisi, 35 aileye 150 TL´lik kıyafet çeki, 93 aileye kesilen kurban paylarından taze kurban eti dağıtıldı. Buzdolabı bozuk olduğu için yardımları alamayan kardeşimize buzdolabı alındı. Ayrıca açtığımız kurban bağış standında bağışçılarımız 55 adet yurt içi ve yurt dışı kurban bağışında bulundu. Bütün bu faaliyetlerde bizi yalnız bırakmayan Kızılay Genel Merkezimize, gönüllülerimize, Kırıkkale halkına ve her zaman bize desteğini esirgemeyen basınımıza teşekkür ederiz. Kurban ve bayram paylaşarak güzel” dedi.  Haber: Kenan Kuzucu