Kırıkkalespor'a esnaf odalarından moral desteği geldi. Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Yönetimi tarafndan Kırıkkalespor yönetimine, antrenörlerine, futbolcularına Merkez Kepap Salonuda bir akşam yemeği verdi. Yemeğe Esnaf Odaları Birliği yönetim kuruluda tam kadro olarak katıldı.

Yeri burası değil

MKE Kırıkkalespor ile Yahşihanspor, şampiyonluk için karşı karşıya gelecek MKE Kırıkkalespor ile Yahşihanspor, şampiyonluk için karşı karşıya gelecek

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte bir konuşma aypan Kırıkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli spor ve basına ilimizde değer verilmesi gerektiğini ilimizi spor anlamında il dışında temsil eden Kırıkkalespor'un yeterince değer verilmediğini belirtti. Köstekli ' Kırıkkalespor ilimizin spor anlamındaki en büyük değeri. Kırıkkalespor bir marka. Bu marka yeteri kadar kıymet bilinmiyor. Kurulduğu yıllarda büyük değer gören Kırıkkalespor maalesef son yıllarda bu değeri görmüyor. İyi yönetilmediği için son olarak BAL'a kadar düştü. Maalesef Kırıkalespor bu yeri hak etmiyor. Kırıkkalespor'un yeri burası değil.Burdan bir an önce kurtulması üst liglere çıkması gerekiyor. Bunun için şehir olarak el elel vcermeliyiz. Biz esnaf odaları olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Kırıkkalespor bu şehrin markası

Kulüp Başkanı Metin Karakuş yemekte yaptığı konuşmada Kırıkkalespor'un mazisinde büyük başarılar olduğunu ilçe takımı iken ilk kez Türkiye 1. Liginde yer alan bir takım olduğunu Kırıkkalespor'un maçlarına girmek için taraftarların uzun süre beklediğini hatta bir çok taraftarın dışarda bile kaldığı belirtti. Karakuş ' Kırıkkalespor o günlerden maalesef bu günlere gelmiş. Burada herkesin kabahati var. Kırıkkalespor bu şehirin markası . Bu şehirin markasına yeterine ilgi gösterilmemiş. Biz yönetim kurulu olarak el birliği ile bu markaya eski değerinin tekrar kazandırılaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda şehirdeki sivil toplum kuruluşlarından yardım bekliyoruz. Sağolsunlar esnaf odalarımız bize hep destek verdi. Bugünde böyle bir moral yemeği vererek destek oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum' ifadesini kullandı.

Sigorta işi görüşüldü

Yemekte Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı görevi yanı sıra İş Kur yönetim kurulu üyesi olan Süleyman Köstekli'ye diğer şehirlerde futbolcuların sigortalarının bir firma tarafından karşılanması konusunda yardım talebinde bulunuldu. Başkan Köstekli'de bu illerdeki uygulamanın nasıl yapıldığını ne tür şartları olduğunun tam olarak öğrenilmesinin ardından aynı uygulamayı Kırıkkalespor'da da yapılabileceğinin müjdesini verdi. Yemekte ayrıca Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli tarafından Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş'a Kırıkkalespor'a verdiği destekten dolayı bir plaket verildi.