Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

Geçen hafta kendi sahasında lider Yozgatspor karşısında beklenmedik 2 puan kayıp ederek taraftarlarını üzen Kırmızı –lacivertli ekibin rakibi karşısında sergilediği futbol maçı izlemeye gelenleri memnun etmezken zirve yolunda çok önemli puan kaybı yaşamıştı.

 

ŞİMŞİR; KAPASİTEMİZİN ÜZERİNE ÇIKMALIYIZ

 Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir,  Yıldızeli Birlikspor maçı için futbolculara uyarılarda bulunarak Bu maçta mutlaka herkesin kapasitesinin çok üzerine çıkması gerekiyor gerekiyor dedi.

Teknik patron Şimşir,  Yozgatspor karşısında beklenmedik puan kaybı bizim için iyi olmadı.  Kazanmamız gereken bir maçtı ama bunu başaramadık. Bundan sonra, bizim olsun diğer takımların olsun telafisi olmayan, zor ve sıkıntılı maçlar başlıyor. Bizim için yarınki oynayacağımız Yıldızeli Birlikspor maçı zor bir maç olacak. Rakibimiz iyi bir takım ligdeki konumu ile hiç orantılı bir takım değil ayrıca ligde düşme mücadelesi vermesi bu maçın ne kadar zor geçeceğini gösteriyor. Biz iyi bir takımız Kendi kapasitemizi sahamıza yansıtabilirsek bir sorun yaşayabileceğimizi zannetmiyorum. Mücadele etmeden, kapasitemizin çok üzerine çıkmadan kazanma şansımız yok. Yıldızeli Birlikspor maçı da öyle bir maç. Bu maçta mutlaka herkesin kapasitesinin çok üzerine çıkması gerekiyor ve Kırıkkale´ye mutlak suretle 3 puanla dönmemiz gerekiyor dedi.

Yıldızelin´de 2 cezalı

 Yarın deplasman ´da Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor ile karşılaşacak olan Türk Metal Kırıkkalespor´da tek hedef mutlak galibiyet.

 Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz bugün Sivas´a hareket edecek. Yarınki maçta ev sahibi ekipten 2 futbolcu cezalı olmaları nedeni ile bu maçta kadrodaki yerlerini alamayacaklar. Geçen hafta Kayseri Şekerspor deplasmanın´da maçın 78. dakikasında direk kırmızı kart gören Batuhan Karkınay ile karşılaşmanın son dakikasında çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan Tayfun Atmaca Kırmızı- lacivertliler karşı forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL KADROLAR

SAHA: YILDIZELİ İLÇE STADI

SAAT: 13.30

YILDIZELİ BİRLİKSPOR

1. ABDULKERİM ÖZDEN

2. AHMET CANPOLAT

3. TURGUT ERCAN

4. DOĞUŞHAN ÖZHAN

5. FERHAT AKBULUT

6. ÖMER FARUK GÜRCÜÖĞLU

7. AHMET SEFA EMMİOĞLU

8. ABDULKADİR AYTAK

9. ÜNAL GÖKSAL

10. KORAY ARIBAŞ

11. SERDAR MERT

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR

41. KADİR KÜRŞAT DUYDU

93. MURAT ŞAHİN

85. YASİN KAPUCU

3. SABRİ GÜMÜŞSOY

44. ENGİN AKBAŞ

6. VEYSİ DURMAZ

5. MUHAMMET ALİ KIZILKAYA

7. ORHAN GAZİ KELCE

8. BASHKIM SHALA

9. SERDAR KILIÇ

10. UĞUR KÜTÜK