Yeni sezonla birlikte Anadolu kulüplerinin temsilcilerinin büyük bölümü, maç yoğunluğu nedeniyle taraftarların artık eskisi gibi statlara gelmediği görüşünde. Taraftarların yeni sezonda tribünlere yeterli ilgiyi göstermemesiyle ilgili kulüp yöneticileri harekete geçirmiş durumda. Süper Lig takımlarının büyük bir kısmı Passolig uygulamasından sıkıntı duyuyor. Yöneticiler taraftarlara ``maça gelin`` çağrısında bulunuyor.Taraftarları çekebilmek adına bilet fiyatlarını da düşük tuttuklarını belirten yöneticiler ne yapacaklarını şaşırmış vaziyette bekliyorlar. Anadolu yer alan bir çok il ve ilçe takımı yöneticileri şehir takımları için kentin tamamını kucaklayan, kardeşliğin ve beraberliğin simgesi haline gelmiş bir takım olduğunu belirtmek için tribünlerde istenilen çoğunluk sağlama çalışması içinde.

Taraftar örnek gösteriliyor

Bir çok Süper Lig ve Anadolu takımı maçlarda taraftar bulamazken Kırıkkalespor'da bu iş tam tersi. Taraftarlar her hafta takımla birlikte hareket ediyor adeta. Geçen hafta Kayseri deplasmanına giden taraftarlar Kayseri'li spor severlerin ilgisini çekti. Bu hafta oynanan Kırşehirspor karşılaşmasında da taraftarların tribünlerin büyük bir kısmını doldurması ve yaptıkları tezahüratlarla takımlarını desteklemeleri ilgi çekti. Kırşehir'de yayın yapan yerel gazetelerde ve internet sitelerindeki haberlerde alınan sonucun yanı sıra taraftarlara da geniş yer verildi.

Kırıkkaleli Saran’dan kritik karar! Tüm dengeler değişecek… Kırıkkaleli Saran’dan kritik karar! Tüm dengeler değişecek…

Desteğe devam

Kırıkkalespor taraftar dernekleri takımlarına desteklerini devam edeceğini takım üstünde bir şansızlık olduğuna inandıklarını söylediler. Gol yollarında eksiklerinde gün gibi ortada olduğunu belirterek yönetimin çözüm bulacağına inandıklarını belirttiler. Bazı taraftarlar ise teknik kadro değişikliğinin takıma katkı sağlayacağı görüşünde ısrar ettiklerini belirttiler. Taraftarlar örnek alınmaları konusunda ise ' Biz her zaman Kırıkkalespor'un yanındayız. Desteğimiz devam edecek. Bu sezonu bal liginden kurtuluş sezonu olarak ilan ettik. İlk iki haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Biz tribünlerde görevimizi yerine getirirken sahada ki futbolcularımızın da görevlerini yerine getirmesini istiyoruz ' ifadesini kullandı.