Kayyum heyeti ile yerel gazetelerin imtiyaz sahiplerini Ankara´da sendikaya ait Büyük Anadolu Oteli´nde kabul  eden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul  Kavlak, Kırıkkalespor´un bugünü ve geleceği ile ilgili  önemli açıklamalarda bulundu. Kavlak, Kırıkkalespor´un ligde kalması için teknik heyetin görüşleri doğrultusunda önemli transferler yaptıklarını belirterek” bu takım küme düşmeyecek. Bu konuda elimizden ne geliyorsa hepsini yapacağız. Futbolcu arkadaşlarımızla da görüştüm, artık onlarda sahaya yüreğini koyarak oynayacaklar.Hocamızla da görüştük tereddüt ettiğin yerler varsa bak oraya yeni oyuncular alalım dedik.Hoca şimdilik gerek görmedi” dedi.

Sağlık görevlisinden alkışlanacak hareket! Yaralanan çocuğu ambulansa kucağında götürdü Sağlık görevlisinden alkışlanacak hareket! Yaralanan çocuğu ambulansa kucağında götürdü

Yeni sezonda Sendikanın doğrudan kulübün  yönetimde olmayacağını , ancak dışarıdan aynı desteği  davam ettireceklerini ifade eden Kavlak,” spor bizim asli işimiz değil ama mevzu Kırıkkale olunca her türlü riski aldık.   Yeni sezonda kulubün yönetimine iş adamlarımızdan oluşan bir yapı düşünüyoruz. Sendika doğrudan olmayacak.  Takımın adı da Büyük Anadolu olacak.Bütün otellerimiz takıma yıllık sponsor olacak. Artık Kırıkkale´nin iş adamları,esnafları, siyasileri Kırıkkalespor´a sahip çıkmalıdır” diye konuştu.