Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu! Milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu! Milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi


Kırıkkaleli alçı, boya ve iç dekorasyon ustası 40 yaşındaki Bilal Ulusoy, ev sahiplerine isyan ettiği anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından yayımladı. 16 yaşından beri aynı mesleği yapan Bilal Ulusoy, çektiği videoda, kendisinin işine çok fazla müdahale eden ev sahiplerine seslendi. Öyle ki, geçmiş dönemlerde ev sahiplerine kızdığı için bir süreliğine mesleğini bile bırakan Ulusoy, çektiği videoda şu ifadeleri kullandı, “Şimdi ben konuşmayacağım diyorum ama konuşmak zorundayım arkadaşlar. İşten anlamayan ev sahipleri, eve gidiyoruz ev benden büyük. 33 yıllık, 40 yıllık evler var. Adam ipsiz duvar örmüş, şarküsüz duvar örmüş, eskinin ustaları getirmiş sıva yapmış mastarsız. Biz alçıya giriyoruz, ev sahibi diyor ki, ‘Usta burası ne olacak?’ ya senin duvarın neyse o çıkar. Senin alçı düzecek bir şey değil ki, ham maddesi yok, 2 santimi geçince çatlama yapar, dolmaz. Zaten verdiğin para da ona değmiyor. Pazarlık üstüne pazarlık yapıyoruz. Tamam ben sana mimarlık iş yapayım ama mimarlık para vermen lazım bana. Senin eski duvarını ben alçıpan kaplamayla, tavana asma tavan yapmayla, 150 bin lira verirsin. Ben sana şarkünü de, mastarını da, terazisini de tam ok gibi yaparım. Mimarlık işi yaparım ben sana. Para? Canı gidiyor para verince. Ama dört dörtlük iş istiyor. Bir daire için alçıya verdiği para 35-40 bin lira, 7-8 kalem işçiliği var. E sen mucize istiyorsun. Senin evin kanser olmuş. Bitmiş tükenmiş bir ev için mucize bekliyorsun ustadan.”

“E usta girdi nasıl olsa evin içine, biz bu ustaya yaptıralım. Kardeşim yok öyle bir şey. Sen nasıl hastaneye gidiyorsun. Hastaneye gidince para vermeyince ilgilenmiyorlar özel hastaneye, işte o da öyle kardeşim. Ona göre ilgilenir adam seninle. Senin verdiğin 35-40 bin lira ne? 35-40 bin lirayı siz büyük bir para görüyorsunuz herhalde. 1000 dolar zaten 32-33 bin lira yapıyor.”

“Siz büyük bir para zannediyorsunuz. Hayatta herhalde siz yaşamıyorsunuz. Ya da yaşıyorsunuz, milletle dalga geçiyorsunuz. Kardeşim yapmayın böyle şeyler. Cambaz olmayın ev sahipleri, böyle cambazlığa gerek yok. Oğlu mimarlık yapıyor, babası mimarlık yapıyor, karısı mimarlık yapıyor, kızı mimarlık yapıyor. Hepsine dansöz gibi oynayacak usta. Duvara bir ayrı dansözlük yapacak, tavana ayrı dansözlük yapacak. Bu ne dansöz müyüz biz? İşten anlamıyorsunuz millete anlıyormuş gibi yapıyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler, bana cambazlık sökmez”