HİZMET ARACI ALINDI

Kırıkkalegücü Başkanı Güven Gündüz,gecede yaptığı açıklamada “Bundan önceki törenleri az çok hatırlarız ki; her zaman sarfettiğim bir cümle vardı:“300 kişilik konferans salonları bile küçük geliyor.” Fakat şu an hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü bugünkü konferansımız katılımları oldukça düşük. Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İl genel Meclis Başkanı katkılarıyla ilk defa engellilere ve sporculara hizmet aracı alındı bunun için çok sevinçliyim.´´şeklinde konuştu.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV

Türk metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı ve Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal ise, “ Bu geceyi düzenleyen çok değerli dostum Güven Hocaya bizleri bu ödüle layık gördüğü için teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim. Kırıkkale Spora sahip çıktığımız için ödül almak bizi üzdü. Çünkü bu her Kırıkkalelinin üstlenmesi gereken bir görevdir. İşin içinde yokken de kulübümüze sahip çıktık, işin başına geçtikten sonra  da. Pazar günü gerçekleştirilen maç sonucunda Yozgatspor´un yerlilerinden polisine kadar kulübünü savunuşu bizi istendirmiştir. Çünkü biz kendi sahamızda bile öksüz kalabiliyoruz. Kırıkkale´nin 3 adet markası vardır. Makine Kimya Enstitüsü, Türk Metal Sendikası, Kırıkkalespor´´diye konuştu.

 

SPORCUNUN YANINDAYIM

E- İmza tr yönetim kurulu başkanı Orhan Kılıç ise, “ Siyasetçiler konuşmayı sever. Ben her zaman Kırıkkale´de sporun ve sporcuların yanında olmayı kendime borç bildim. Yönetim kurulunu, teknik ekibi ve sporcuları tebrik ve takdir ediyorum. Beni ise bu ödüle layık görüşlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.´´

 

VAR OLMAYA DEVAM EDECEK

Muhafızlar taraftar grubu lideri Deniz Eren Öztürk, “ Kuruluş amaçlarımızın en önemli etkeni her türlü faaliyetlerde adımızdan söz ettirmekti. Kulübümüzü 13 farklı ilde temsil etmek büyük gurur kaynağımızdır. Başardığımıza inanıyorum. Ayrıca Kırıkkalespor gibi büyük bir camianın Yozgat deplasmanında öksüz bırakılması bizi içten yaralamıştır.  Bu ödülü bize layık görüşlerinden ötürü Güven Gündüz´e sonsuz teşekkür ederim.´´dedi.

 

KIRIKKALESPOR VAZGEÇİLMEZDİR

Hacılar Teknik Direktörü Nihat Baran ise “Herkes şundan emin olsun ki; Kırıkkale´de vazgeçilmez tek bir unsur vardır. O da Kırıkkalespor´dur. Nihat baran gelir ve geçer. Ama Kırıkkkalespor var olmaya devam edecektir.´´dedi.

 

 

 

 

 

 

KİMLER ÖDÜL ALDI

 

 

 

Yılın Valisi                             :Ali Kolat

Yılın Belediye Başkanı          : Mehmet Saygılı

Yılın Sendika Başkanı           :Sayın Oktay Sümer

Yılın sporcusu                        : Semra Karaaslan´a

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu :Mürsel Öcal

Yılın Kurum Müdürü             : Yetiş Şahin

Yılın Yöneticisi                      : Adnan Vural

Yılın Girişimcisi                     : Ercihan Çakmak

Yılın İş Adamı                       : Orhan Kılıç

Yılın Markası                         : Ömer Faruk Ilıcan

Yılın Okulu                            : Mehmet Al

Yılın Taraftar Grubu              : Deniz Eren Öztürk

Yılın Teknik Direktörü           : Nihat Baran

Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi? Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi?

Yılın Futbolcusu                    : Veysi Durmaz

Yılın İl Temsilcisi                   : Hüseyin Gözükara

Yılın Beden Eğitimi Öğretmeni: Kürşat Yeşilyurt

Yılın Antrenörü                      : Mehmet Ceylan

YILIN SPOR YAZARLARI                    

Atilla Yılmaz                          :  Manşet Gazetesi

Ahmet Gökdemir                   : İl Gazetesi

Erhan Gögem                         : Yenigün Gazetesi

Barış Başar                             : Ayrıntı Gazetesi

Hakan Gökkaya                     : Kale Haber Gazetesi