TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ligin 28. haftasında Ayvalıkgücü’ne konuk olacak. Puan tablosunda küme düşme hattının sadece bir sıra üzerinde, 12. sırada bulunan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, puan tablosunda 4. sırada bulunan zorlu rakibi karşısında 3 puan arayacak.

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, ligde çıktığı 25 maçta 7 galibiyet ve 5 beraberlik elde ederken, 13 maçta sahadan mağlup ayrıldı. Kırıkkalegücü çıktığı bu maçlarda 26 puan toplarken, şuan ligde 12. sırada, küme düşme hattının sadece bir sıra üstünde bulunuyor. Kırıkkalegücü’nün bir alt sırasında ise 25 maçta 21 toplayan Gümüşhanespor bulunuyor. Her iki takımın da ligde çıkacağı 3 maç bulunurken, Kırıkkalegücü tüm maçlarını kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. 

Kırıkkalegücü, bugün çıkacağı Ayvalıkgüvü karşısında 3 puanı kazanırsa, bir alt sırada bulunan Gümüşhanespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Kırıkkalegücü ve Gümüşhanespor, geriye kalan 3 maçtan birinde karşı karşıya gelecek. Gümüşhanespor’un diğer iki karşılaşması ise ligin lideri Kepez Belediyespor ve Aliağa FAŞ ile olacak. Kırıkkalegücü ise bugün Ayvalıkgücü ile 21 Nisan tarihinde Gümüşhanespor ile, 27 Nisan tarihinde ise şuan ligde ikinci sırada bulunan Aliağa FAŞ ile karşı karşıya gelecek.

Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde Kırıkkale’nin kızları Türkiye Finalinde

Haber: Burak Çalışkan