ŞÜPHELİ H.D´Yİ GÖZALTINA ALDI

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Adliyesinde katip olarak çalışan 2 çocuk babası 44 yaşındaki Ömer Doğan, 30 Temmuz tarihinde özel otomobili ile Dikmen Köyü Yeniçıkan Mevkisi´nde yazlık olarak kullandığı bahçesine geldikten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.  Ailesi ve köy muhtarı tarafından jandarmaya haber verildi. Jandarma tarafından AFAD´ın da desteği ile köyde arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekipleri yapılan soruşturma kapsamında olayla ilgili olarak bir şüpheli H.D´yi gözaltına aldı.  Yapılan araştırmalarda plaka takip sistemi verilerine göre kayıp Ömer doğan 30 Temmuz tarihinde otomobiliyle köye giriş yaptığı ve Yeniçıkan Mevkisi´nde bulunan araziye geldiği belirlendi. Ancak yapılan aramalar sonucunda Doğan, köyde ve arazide henüz bulunamadı.  Jandarma ekipleri, Doğan´ın kullandığı otomobili İlçe Jandarma komutanlığına götürerek incelemesini sürdürüyor.

 

HER TÜRLÜ ARAMALAR YAPILIYOR 

Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama! Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama!

Kayıp Ömer Doğan´ın akrabası Yalçın Yılmazer muhabirimize yaptığı açıklama, “Biz uzaktan tanıyoruz. Akrabamızda olur bizim. Ama öyle pek içimize girmezdi yani. Gelse bile köyde bahçesi var öbür tarafta yerleri var. Oraya gider tavuk işleri yapmış. Kendi çabalarıyla bir şeyler yapıyorlar orada. Bahçe falan ekiyorlar. Buradan geçtiğini de hiç görmedik. Bir de köy olarak 2 gün sonra haberimiz oldu bizim. Arabası orada bulunmuş 2 gün sonra ailesi geldi. Biz burada nohut elerken. Dediler işte gördünüz mü? Geçerken gelirken. Gerçekten hiç görmedik. Görsek zaten şahsen tanıyorum. Öyle bir samimi konulmamız yok. Köyde de eski bir evleri var orada da oturan yok. Bahçesi var orada kendini dinlendirmeye yer yapmış. Bizim arazi olmadığı için o taraflara pek gitmiyorum. Gidince uzaktan gördüğüm 2 yer var. Orada tavuk yetiştiriyorlarmış kendi kafasına göre sebze ekiyorlarmış”

 

JANDARMA GELİYOR KÖYÜN İÇERİSİNDE SORUYOR

“Şuan da jandarma arama yapıyor. Her türlü aramalar yapılıyor. Buradan demek ki ya bu yollardan gidiyor bahçesine. Hemen Sulakyurt yolu var o ana yoldan da gidiliyor o bahçeye. 2 gün önce biz duyduk bir hafta oldu. Arıyorlar yani devamlı arıyorlar. Sabah jandarma da geldi. Bizimle konuştu gördünüz mü? diye. Gerçekten görmedik arabasını da bilmeyiz. Evliymiş eşi hemşireymiş. Öyle duyduk. Çocukları üniversite okumuş. Geçen jandarma geçti herhalde köpekle arıyorlar. Buradan baya 15-20 tane araç geçti. Jandarmaydı işte burada bir sürü arabalar gitti. Ama kafeslerin içerisinde köpekler vardı. Onlarla gittiler arıyorlar yani. Jandarma geliyor köyün içerisinde soruyor. Ama yok hiç bir haberimiz yok yani. Çocuk öyle bir girişken de değildi. Uğramaz yani köye” ifadelerini kullandı. Haber: Emel Selci