LÜTFEN REHAVETE KAPILMAYALIM. TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

 

MASKE YOKSA, CEZA VAR…!

 

1 Haziranda başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Kırıkkale´de de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. 

 

KIRIKKALE´DE MASKE TAKMAK ZORUNLU

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadelede korunma yöntemi olarak maskeler önemli bir rol üstleniyor. Son zamanlarda vaka artışlarının yaşanması nedeniyle çeşitli önlem ve tedbir kararları alınmaya devam ediliyor. İçerisinde Kırıkkale´nin de olduğu 42 ilde maskesiz sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu kapsamda, Kırıkkale genelinde takılması zorunlu olan koruyucu maskeyi takmayanlar hakkında cezai işlem uygulanıyor.

 

EMNİYET UYARDI

Kırıkkale´de polis ekiplerince dün Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde kentin işlek bölgelerinden Zafer ve Cumhuriyet caddelerinde maske takmayan ve sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlara uyarıda bulundu. Seyir halindeki ekip araçlarından da cadde ve sokaklarda anons yapılarak, vatandaşlara tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

 

LÜTFEN REHAVETE KAPILMAYALIM

En lezzetli ve değişik salata tarifleri En lezzetli ve değişik salata tarifleri

Ekip araçlarından da yapılan uyarı anonslarında, 'Kıymetli vatandaşlarımız yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü bir hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım. Tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye, el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak bu döneme inşallah hep birlikte aşacağız' denildi. Haber: Ersin Atasayar