Bölgesel Amatör Ligde Kırıkkale'yi temsil eden Kırıkkalespor yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde yapılan yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete kırmızı lacivertli teknik kadrosu ve futbolcularıda katıldı.

Kırıkkalespor bir değer

Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Saygılıyı tebrik ederek konuşmasına başladı. Karakuş Kırıkkalespor Kırıkkale'nin en önemli ve öz değeri olduğunu ifade etti. Başkan Karakuş 'Kırıkkalespor yıllarca Kırıkkale'yi spor anlamında temsil etmiş 1. Lig 2.lig ve 3.lig'de yer almış tek profesyonel futbol takımı. Bulunduğu liglerde de hep zirve yarışında yer almıştır. Ancak son yıllarda istenilen desteklerin olmaması ve yöneticilerin kişisel çıkarlarını ön plana getirmesi nedeniyle şu anda Bölgesel ligde mücadele etmek zorunda kalmıştır' şeklinde konuştu.

İmkanlarımız ölçüsünde bir şeyler yaptık

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş profesyonel ligden düştükten sonra zor bir sürecin içine girdiklerini belirterek 'Zor şartlar altında mücadele ettiğimiz ligde ayakta durmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın ve yöneticilerimizin öz verisiyle bir şeyler yaparak bugün ayaktayız. Ancak Kırıkkalespor'un yeri burası değil. Biz bir an evvel bu takımı bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah bunu da başaracağız' dedi.

19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak 19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak

Tekin ve Pehlivanlı'ya teşekkür ederiz

Kırıkkalespor'un tesisleşme yönünde bir eksiğinin bulunmadığını ifade eden kulüp Başkanı Metin Karakuş 'Tarihi Fikret Karabudak Stadyumunun tekrar faaliyete geçirilmesi konusunda emeği geçen başta MKE Genel Müdürlüğüne ve Kırıkkale MKE Bölge Müdürü Tayyar Pehlivanlı'ya eski Kırıkkalespor kulüp başkanı ve Futbol Federasyonu yönetim kurulu Üyesi Ergün Tekin'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

Şampiyonluğa oynayacağız

Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş önümüzdeki sezon için yapılanmaya gittiklerini gelecek sezonda zirve yarışında yer alan bir takım oluşturmak istediklerini ifade etti. Karakuş ' Maalesef kulüp üzerindeki temlikler belimizi büküyor. Bunların kaldırılması için tüm şehrin desteğine ihtiyacımız var. Belediye Başkanı olarak ta sizden de destek bekliyoruz. Borçların kapanması halinde şampiyonluğun en güçlü adayı biz olacağız. Bugün grubumuzdaki ilçe takımları liglerin bitimine sayılı günler kala Şampiyonluklarını ilan ettiler. 300 bin nüfuslu bir şehir takımı bu durumda olmamalı' ifadesini kullandı.

Başarının her zaman yanındayız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Saygılı şehrin tek temsilcisi Kırıkkalespor'un tarihteki şanlı yerini tekrar alması gerektiğini belirterek ' Başarının her zaman yanındayım. Kırıkkalespor'un geçmişteki başarılarını çok iyi biliyorum. O günlere tekrar dönmesini arzuluyorum. Çok titiz bir çalışma yapılması gerekiyor. Ben bu şehrin belediye başkanı olarak başarının sürekli yanındayım' şeklinde konuştu.

Kırıkkale isim geçen her yerde desteğe varım

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu şehrin adının geçtiği her yerde ve her çalışmada destek olacağını belirterek 'Kırıkkalespor Kırıkkale'nin öz değeri. Kırıkkale isimi geçen her yerde desteğe hazırım. Kırıkkale Kırıkalespor'suz olamaz. Gençlerimizin spora kazandırılması adına bize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya talibiz' şeklinde konuştu.

Forma hediye ettiler

Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş günün anısına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya isimi yazılı forma hediye etti. Karakuş ayrıca bu hafta sonu Fikret Karabudak Stadyumunda oynanacak olan Nevşehirspor karşılaşmasınada davet etti.