Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!


KÜLTÜR VE FUAR MERKEZİ YAPILACAK

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Can, Kovid-19 sürecine rağmen hizmetlerin devam ettiğini belirtti. İlimizde spor kompleksi çalışmalarının devam ettiğini ve bütçeye girdinin müjdesini veren Can, “Sit alanı olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasından Cumhuriyet Meydanı´na kadar olan alanı Kültür ve Turizm Bakanlığına teklif ederek verdik. Oraya da kültür ve fuar merkezi düşünüyoruz. Kısa zamanda proje çalışmaları başlıyor”

 

MÜZE YAPILIYOR

‘Buranın karşısında MKEK ihaleye çıktı, bir müze yapılacak´ diyen Milletvekili Can, “Uzun vadede, Türk Telekom ve İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu alanları da geniş bir perspektifte meydana katmayı düşünüyoruz. Doğal gaz konusunda Delice ilçesi ve Çerikli beldesine geldi. Çelebi´yi en kısa zamanda açıklayacağız. Keskin´e bu yıl veriliyor. Sulakyurt ve Karakeçili haricindeki ilçeler bu yıl itibariyle doğal gazla tanışmış olacak. Sulakyurt ve Karakeçili´yi de en kısa zamanda doğal gazla buluşturmayı düşünüyoruz” dedi.  Can ve Kaplan, daha sonra vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Haber Merkezi