ÜÇÜNCÜ OLDU

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığına bağlı olan Softbol´un 2017 - 2018 sezonunda ilk defa ligleri oluşturulmuş olup, Kırıkkale GSİM Spor Kulübü üçüncü oldu. Bu sezon yani 2018 - 2019 sezonunda Kırıkkale GSİM Spor Kulübü 3 etaptan oluşan +16 Yaş Softbol Etaplı Liginin 1. Etabında 9 Mart 2019 tarihinde Ankara / Kızılcahamam´da, 2. Etabında 6 Nisan 2019 tarihinde yine Ankara / Kızılcahamam´da, 3. ve son Final etabında ise 13 Temmuz 2019 tarihinde Samsun / Çarşamba´da mücadele etti.

ŞAMPİYON TAKIM

6 ilden 72 sporcunun mücadele ettiği lig müsabakalarında toplamda 7 maçın 7´sini de kazanan Kırıkkale GSİM Spor Kulübü rakiplerine 69 sayı atıp sadece 4 sayı vererek namağlup şampiyon oldu. Şampiyon olan Softbol takımından 4 sporcu Softbol Milli Takımında 30 Haziran - 6 Temmuz 2019 tarihleri arasında Çekya´da yapılan Avrupa Kadınlar Softbol Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etti. İlimizde yeni ve farklı bir branş olarak faaliyet gösteren Softbol branşında farklı yaş kategorilerinde 50´ye yakın lisanslı sporcu sayısına ulaştı.

Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı! Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı!

HER YAŞTAN SPOR

Lig Şampiyonluğu ile ilgili düşüncelerini belirten Antrenör Enver Danacı 'Yeni ve farklı bir branş olan Softbol´da kazanmış olduğumuz bu lig şampiyonluğu ilimize hayırlı olsun. Softbol branşının diğer branşlardan bir farkı küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinin yanında yetişkinlerinde bu branşı oynayabilmeleridir.  +16 Yaş Etaplı liginde yaş sınırının olmaması Softbol´a ilgi gösterip de denemek isteyen yetişkin gruplarında katıldığı, sahada olabileceği bir spor branşıdır. Softbol´un tanıtımını elimizden geldiğince yapmaya çalışıyor, her yaştan sporsevere ulaştırmaya çalışıyoruz.  +16 Yaş Etaplı liginde elde ettiğimiz şampiyonluğun yanı sıra Softbol Milli Takımına ilimizden 4 sporcumuzu göndermenin mutluluğunu da ayrı yaşıyoruz. Herkesi Softbol´u tanımaya, öğrenmeye ve lisanslı sporcu olmaya davet ediyoruz. Son olarak ta, bize desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Sayın Yunus Sezer´e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı´ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İ.Haluk Karahan´a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyorum'  dedi. Haber: Emel Selci