Kırıkkale-Ankara karayolunun 7 kilometresinde sabah saatlerinde Elazığ´dan Ankara ya gitmekte olan otomobilin Kırıkkale´nin yeni sanayi sitesi yakınlarında önce bariyerlere daha sonra ise takla atması sonucu kazada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. Otomobil içinde sıkışanlar İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldılar.

 

Elazığ´dan Ankara istikametine gitmekte Nurettin Karakuş idaresindeki 23 K 5556 plakalı otomobil Kırıkkale yakınlarında önce yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak takla atması sonucu kazada ters dönen otomobil de bulunan  Yunus Karakuş (53) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tıp Fakültesinde yaşamını kaybetti. Otomobilde bulunan aynı aileden sürücü Nurettin (49), Yurdagül (38), Ömer (11) ve Hadice (29) yaralı olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındılar.

 

Kazanın sabah saatlerinde olmasına karşılık sürücünün uykusuz olması ihtimali ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden olduğu öne sürüldü. Görgü şahitleri ise yaklaşık 20 metre otonun bariyerlere çarpması sonucu sürüklendiği öne sürüldü.