SOĞUK HAVADA GÖREV BAŞINDALAR  

Kırıkkale Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bülent Özkan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Altuğ Baydar ile beraberindekiler, kent merkezinde oluşturulan kontrol noktalarını tek tek ziyaret ederek, ekiplere hayırlı görevler diledi. Özel Kalem Müdürü Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkale Belediyesi olarak sokağa çıkma kısıtlamasında görev alan emniyet mensuplarına çorba ikram ettiklerini söyledi. Özkan, güvenlik güçlerinin bu salgın sürecinde ve soğuk günlerde kendileri için nöbet tuttuklarını da vurguladı.

 

HER DAİM YANLARINDAYIZ

Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor! Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor!

Özkan, 'Sokağa çıkma yasağında emniyet mensubu arkadaşlarımıza sıcak çorba ikram ediyoruz. Bu soğuk günlerde bizler için nöbet tutuyorlar. Sokağa çıkma kısıtlamasında polis arkadaşlarımızla beraber olduğumuzu onlarla beraber çalıştığımızı göstermek amacıyla bir çorba ikramında bulunmak istedik. Bu kutlu görevde bizlere yardımcı oluyorlar bizde her daim yanlarında olmaya da devam edeceğiz' dedi.           

 

Haber: Ahmet ünal