Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada” Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada”


İki adayında oyu yükseldi
AK Parti Keskin Belediye Başkan adayı Esra Yılmaz Aksoy'un itirazı üzerine Keskin'de kullanılan oyların tamamı tekrar sayıldı. Önceki gün saat 15:00'te Keskin'den Kırıkkale'ye getirilen oylar, Kırıkkale Adliyesinde Hakim gözetiminde tek tek sayıldı. Yaklaşık üç saat süren oy sayımdan sonra AK Parti Belediye Başkan Adayı Esra Yılmaz Aksoy ilk açıklanan oy oranı bin 618 olarak kayıtlara geçen Aksoy'un oyu üç artarak bin 621 olarak kayıtlara geçti. Seçim sonunda Büyük Birlik Partisi adayı Dede Yıldırım'ın oyu bin 688 olarak tescillenmişti.Aksoy'un itirazının ardından yapılan sayım da dede Yıldırım'a ait oylar 2 adet daha artarak 1690 olarak kayıtlara geçti. İtirazdan sonra yapılan sayında iki adayda oy adetini yükseltirken sonuç değişmedi. Dede Yıldırım aldığı bin 690 oy ile Keskin'in yeni Belediye Başkanı oldu.
Sevinç gösterisi yaptılar
Seçim sonuçlarını açıklanmasının ardından Büyük Birlik Partisi adayı Dede Yıldırım'ın seçmenleri ve yakınları sevinç gösterisinde bulundular. Uzun süre Başkan Yıldırım şeklinde tezahürat yapan Yıldırım'ın seçmenleri daha sonra Keskin'e hareket etti.