KESKİN SİLAHLI SALDIRI

 

Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde bir kişi tartıştığı 2 yeğeni ile iki akrabasını silahla vurarak öldürdü. Olayda 3 kişi de yaralandı.
 
4 KİŞİ ÖLDÜ 3 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan şüpheli Ü.G., Keskin ilçe Meydanı´nda bulunan pazar yerindeki kahvehanede tartıştığı yeğenleri H. N. A., H. G. ve akrabası Y. D´ (56) tabanca ile ateş ederek vurdu. H. N. A. ve H. G. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Y.D. ise kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. H. N. A. ve H. G´nin cenazeleri Keskin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AĞIIR YARALI ŞAHIS KURTARILAMADI

Olayda şüpheli Ü.G´nin tabanca ile ateş etmesi sonucu yaralanan S.G. R.G., S.D. ve S.Y. 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan yaralılardan S.G´de dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Olay yerinden bir otomobille kaçan şüpheli Ü.G´nin yakalanması için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı.

FİRARİ ZANLI YAKALANDI

Polis ve jandarmanın ortaklaşa çalışması sonucunda şüphelinin kullandığı otomobil, Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde bulunan bir mandırada terk edilmiş halde bulundu. Olay yerine Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses de gelerek yetkililerden bilgi aldı. Firari zanlı Ü.G, polis ekiplerince Kırıkkale-Ankara kara yoluna yakın bir köyde yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Haber Merkezi