Son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla grupta kendinden söz ettiren Kırıkkalespor hafta sonu zorlu maça çıkıyor.Grupta alt sıralarda bulunan ve geçtiğimiz haftalarda teknik kadro değişikliğine giden Sorgun Belediyespor ile Sarıkaya stadında karşı karşıya gelecek. Takımda sakatlıkları süren Murat ve Muhammet'in bu maçta oynama ihtimali çok az görülürken ve Sabri ve Cansın'ın takımdaki yerini alacağı belirtildi.Kırıkkalespor sezon öncesi Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldiği rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları! En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları!

Üç puan almak istiyoruz

Kırıkkalespor Genel Kaptanı Cengiz Dağdelen Sarıkaya stadında oynanacak olan maçın oldukça zorlu geçeceğini söyledi. Takımda bulunan futbolculara ve teknik kadoraya güvenlerini tam olduğunu belirten Cengiz ' Kırıkkalespor olarak zirve yarışında yer almak istiyoruz. Bu hafta zorlu bir dönemeçteyiz. Rakibimiz sezona iyi başlayamadı ve teknik kadro değişikliğine gitti. Son haftalrda bol gollü maçlar oynuyor. Hedefimiz son haftalardaki başarılı futbolumuzu bu maçtada devam etttirerek deplasmandan üç puan ile dönmek ' ifadesini kullandı.

Sarıkaya sahasına taraftardan tepki

Bu arada Futbol Federasyonu tarafından maçın Sorgun ilçe stadından Sarıkaya ilçe stadına alınması taraftar tarafından tepki ile karşılandı. Tet tribünü olan statta ayrıca çevresinin boş olması nedeniyle oluşacak olan olumusuz olaydan kendilerinin sorumlu olmadığını belirten açıklamalarda bulundular.