Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor


           

 Başkan Karakuş Gazetemize yaptığı açıklamada Türk Metal Kırıkkalespor´un hafta sonu konuk ettiği Azatlıspor maçında bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren sporseverlere teşekkür ediyorum dedi.

            Başkan Karakuş Türk Metal Kırıkkale sporumuzu coşkuyla 90 dakika boyunca destekleyen tüm taraftarlarımıza uzun süre hafızalardan silinmeyecek ortamı oluşturdukları için sporseverlere ve tüm taraftar derneklerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunarım dedi.

                       Karakuş, ligin sonu yaklaştıkça heyecanda giderek artıyor. Biz kalan 2 final maçımızı da kazanmak zorundayız. Sezon başı hedeflediğimiz planlar doğrultusunda ilerliyoruz. Bu Şehir en iyisini hak ediyor taraftarlarımızla bir bütünüz dedi.

Karakuş, Türk Metal Kırıkkalespor Bal liginin kalburüstü takımlarından biri her şeye rağmen bu grubun en büyük şampiyon adayı biziz Takımımıza verilecek maddi ve manevi destekle birlik-beraberlik içinde sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize güvenen insanları da mahcup etmeyeceğiz dedi.