Kupayı Pevrul Başkana Götürdüler Kupayı Pevrul Başkana Götürdüler

Ligin bitimine 4 hafta kala liderlik koltuğunda olduklarını belirten Başkan Karakuş,   Artık tüm Kırıkkale´nin takımına sahip çıkarak gerek maddi gerekse manevi desteği vermesi ve bu şehrin takımını bir üst lige çıkarmalıyız ifadesini kullandı.

ÜST LİGE ÇIKMALIYIZ

Türk Metal Kırıkkalespor´un liderlik koltuğunda olduğunu ifade eden Karakuş, Ligde bazı şanssızlıklar yaşadıklarını ve hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşamalarına rağmen halen bugün grubumuzun lideriyiz bu bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzun göstergesi dedi. Karakuş, Biz rakiplerden ziyade kendi işimize bakıyoruz.   ligde kalan 4 final maçımızı da kazanmak zorundayız.  Artık her şey teknik heyet ve futbolcularda bitiyor.  Onlara inanıyor ve güveniyoruz.   Türk Metal Kırıkkalesporumuzun sezon sonunda şampiyon olacağına gönülden inanıyorum dedi.

SEZON BAŞI DOĞRULARI YAPTIK

Sezon başında girilen yeni oluşumun Şehrin takımına çok şey kattığını ifade eden Başkan Karakuş, Türk Metal Kırıkkalespor bu sene tarihinde hiç olmadığı kadar bir kurumsallaşma içerisinde lige başladı.  Takımın şampiyon olması için ne gerekiyorsa yaptık. Gerek teknik heyet seçiminde gerek futbolcu alımlarında yapılması gereken her şeyi yaptık. Yönetim olarak bütün yükümlülüklerimizi zamanında yerine getiriyoruz. Kırıkkale halkı ve taraftarı da üzerine düşeni en iyi şekilde yaptı ve yapmaya devam ediyor dedi. Karakuş,  Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. İşin bundan sonrası teknik heyet ve futbolculara bağlı. Şu anda içinde bulunduğumuz durum gayet iyi. Grubumuzun lideriyiz. Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden kulüpler içerisinde en iyi futbol oynayan takımlardan biriyiz dedi.

ÇOK ÖNEMLİ 4 FİNAL

Başkan Karakuş, Ligde telafisi olmayan çok önemli 4 final maçımız kaldı. Bu maçları kazanmak adına Şehrin bir bütün olması gerekiyor. Taraftarlarımızın da kalan maçlarda çok daha dikkatli olması gerekiyor.  Yapılacak en ufak bir taşkınlık ve gerginlik bize çok pahalıya patlar onun için kalan maçlarımızın tamamında sorun yaşamak istemiyoruz ifadesini kullandı.