Kırıkkalespor yaklaşık 10 gündür devam ettiği ikinci dönem çalışmalarını önceki gün akşam saatlerinde Ankara Süper amatör küme takımlarından Kalecikspor ile yaptığı hazırlık karşılaşması ile sona erdirdi. 10 günlük kamp boyunca günde çift antrenman yapan kırmızı lacivertli futbolcuların form tuttuğu belirtildi. Son hazırlık maçı sonrası Kırıkkale'ye dönecek takıma izin verilmeden Türkiye Kupasında karşılaşacağı Sorgunspor maçı hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

Burak transferi tamam

Bu arada Kırıkkalespor geçtiğimiz yıllarda Bulancakspor forması giyen santrafor oyuncusu Burak ile kesin anlaşmaya vardığı belirtildi. Geçen sene oynadığı karşılaşmalarda 16 gol atan Burak'ın henüz hazır olmadığı Sorgun'da oynanacak Türkiye kupası Maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Mücadeleci bir takım olduk

Kırıkkalespor teknik direktörü Hüseyin Cengiz geçen seneye oranla daha güçlendikleri sahada daha çok mücadele eden bir takım olduklarını söyledi. Cengiz ' İkinci etap kamp çalışması bizim açımızdan oldukça verimli geçti. Oynadığımız Etimesgut karşılaşmasında oyuncularımın performansından oldukça memnun kaldım. Geçen seneye göre daha mücadeleci sahada ne yapmasını bilen her şeyden önemlisi sonuç almak isteyen bir takım olduk. Santrafor konusunda sıkıntımız olduğu bir gerçekti. Bu eksikliği de giderdik. Kalecikspor karşılaşması sonrasında kampı bitireceğiz. Kırıkkale'de yapacağımız çalışmalarla Sorgun maçına hazırlanacağız' ifadesini kullandı.

Kırıkkalegücü, Çağdaş Çavuş ile görüşüyor Kırıkkalegücü, Çağdaş Çavuş ile görüşüyor