Grubumuzun merakla beklediği kritik haftalardan biri yarın oynanacak maçlarla son bulacak. Ligde lider konumda bulunan Kırıkkalespor 21. haftada deplasman´da Kırşehirspor´a konuk olurken Liderin yakın takipçisi Yozgatspor Kayseri´de Kayseri Yolspor´a Nevşehirspor ise Başkentte Kazan Belediyespor karşısında mutlak galibiyet arayacak takımlar.

Türk Metal Kırıkkalespor en zor maçlarından birini yarın deplasman ‘da oynayacak.  Kendi sahasında başarılı sonuçlara imza atan Kırşehirspor geçtiğimiz hafta deplasman ´da Kayseri Şekerspor´a 4-0 yenilirken Konuk edeceği Kırıkkalespor ise kendi sahasında seyircisinden yoksun olarak çıktığı maçta Kayseri Yolspor´u 6-0 yenerek ligin 20. haftasını tamamlamışlardı.

Yarın saat 15.00 ‘de Ahi stadyumunda oynanacak olan bu maça her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Kırşehirspor´un ligde hiçbir iddiası bulunmazken Yeşil- Beyazlılar güçlü ve grubun lideri olan rakibi karşısında galibiyet planları yapıyor.

Kazanmaktan başka alternatifi olamayan Kırıkkalespor bu maçtan 3 puan alıp Kırıkkale´ye lider olarak geri dönmenin planlarını yaparken Kırmızı- lacivertli ekipte moraller en üst düzeyde.  Bu zorlu maçın başlamasına sayılı saatler kala heyecan en üst seviyeye çıktı. 

___________________________________________________________________________________________________________

Maçlar 15.00´de başlayacak

Sağlık-Sen’in düzenlediği futbol turnuvası başlıyor! Sağlık-Sen’in düzenlediği futbol turnuvası başlıyor!

Bölgesel Amatör Lig´de bu hafta itibariyle maçlar yeni saatinde oynanacak.

Geçtiğimiz haftaya kadar 13.30´da başlayan maçların başlama saatleri, yaz saati uygulamasına geçilecek olması nedeniyle 15.00´e alındı. Yarın deplasman´da oynanacak olan Kırşehirspor – Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşması saat 15.00´de Ahi Stadı´nda oynayacak. Kırmızı –lacivertli ekip ilk maçta Kırşehirspor´u kendi sahasında 1-0 yenmişti.

______________________________________________________________________________________________________________

MUHTEMEL KADROLAR

SAHA: AHİ

SAAT:15.00

KIRŞEHİRSPOR

42. SERKAN KARTAL

2. YUNUS EMRE CAN

3. HACI AHMET ÇELİK

4. YİĞİT ALAN

5. HASAN GÜLER

6. KAAN AYDIN

8. MEVLÜT ŞİMŞEK

19. MURAT ÇAĞLAR

10. FURKAN ÇIRAKOĞLU

11. AHMET BATUHAN AKYILDIZ

7. GÜRKAN TATAR

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR

41. KADİR KÜRŞAT DUYDU

93. MURAT ŞAHİN

85. YASİN KAPUCU

3. SABRİ GÜMÜŞSOY

44. ENGİN AKBAŞ

6. VEYSİ DURMAZ

63. ÖMER SUNAR

5. MUHAMMET ALİ KIZILKAYA

9. SERDAR KILIÇ

10. UĞUR KÜTÜK

7. ORHAN GAZİ KELCE

__________________________________________________________________________________________________________

HAKEMLER ADANA VE HATAY BÖLGESİNDEN

                                               

Yarın saat 15. 00 ‘de Kırşehir Ahi stadyumunda Karşı karşıya gelecek olan Kırşehirspor- Türk Metal Kırıkkalespor maçını yönetecek hakemler açıklandı.

 

Anadolu Derbisi olarak anılan zorlu maçı Adana Bölgesi Ulusal Hakemlerinden Metehan Alpat yönetecek. Alpat´ın yardımcılıklarını ise Hatay Bölgesi Bölgesel hakemlerinden Erdal Turunç ve Hasan Doğru triyosu görev alacak.  Maçın 4. Hakemliğini Hatay´dan Ömer Yüzer ve bu karşılaşmanın Gözlemciliğini ise Ayhan Akgöz yapacak.