Kadın ve Şiddet

 

Son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarına kayıtsız kalmayan Kırıkkale Ülkü Ocakları ‘Kadın ve Şiddet´ konulu paneli düzenledi.

 

Önal, “19 Mayıs, gençlere verilen değeri ve güveni göstermektedir” Önal, “19 Mayıs, gençlere verilen değeri ve güveni göstermektedir”

TÜRKİYE GENELİNDE EŞ ZAMANLI PANEL

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyu tarafından takdir gören Kırıkkale Ülkü Ocakları,  güzel bir projeye daha imza attı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Asena Birim Başkanı Rabia Karaboyun´un talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kadın ve Şiddet” konulu panel Yenişehir Turkuaz Kafe´de yapıldı.

 

KADINA ŞİDDET ARTTI

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin´in katılımlarıyla gerçekleştiren panele Psikolog İrem Özer, Av. Merve Nur Koyuncu ve Şeran Akademisyeni Elif Ülkü Demir konuşmacı olarak katıldı. Panelde bir konuşma yapan Başkan Tekin, Son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarına dikkat çekerek, Oturum Başkanı Kırıkkale Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanı Rabia Saban´a teşekkür etti. Haber: Ayşe Soysal