Bakan Uraloğlu Kırıkkale’yi işaret etti! “Kırıkkale’deki trafik yoğunluğunu azaltacağız!” Bakan Uraloğlu Kırıkkale’yi işaret etti! “Kırıkkale’deki trafik yoğunluğunu azaltacağız!”


Jandarma devletin sıcak yüzünü hissettiriyor

Kırıkkale Valiliği tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan  jandarma ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan vatandaşların ihtiyaçlarını adreslerinde karşılayarak devletin sıcak yüzünü hissettiriyor.

YARDIMLARINA KOŞUYORLAR

Kırıkkale´de jandarma ekipleri, yeni tip koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak gönüllerine dokunuyor. Kırıkkale Valiliği bünyesinde kurulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu' çalışmalarına katkı veren güvenlik güçleri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların önceden ihtiyaç listesini alarak alışverişten sonra evlerine teslim ediyor. 156 Jandarma İmdat hattını arayarak talepte bulunan yaşlıların ihtiyaçlarını temin eden ekipler, ailelerin hayır dualarını alıyor. Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köylerinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan jandarma bu davranışıyla devletin şefkatli elini uzatıyor 65 yaş üstü vatandaşlar, jandarmanın bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.