MERKEZ İLÇE 5 TEMMUZ´DA

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu

İyi Parti Kırıkkale teşkilatları kongre sürecinde sona yaklaştı. Daha evvel Çelebi, Sulakyurt, Keskin, Delice, Yahşihan ve Karakeçili kongrelerini yapan İYİ Parti, son olarak Bahşılı ve Balışeyh kongrelerini yaparak sona yaklaştı. 5 Temmuz tarihinde Berkay Düğün Salonunda Merkez İlçe kongresini yapacak olan İYİ Parti daha sonra İl Kongresini yaparak, kongre sürecini tamamlayacak. 5 Temmuz´da Berkay Düğün Salonunda yapılacak Merkez İlçe Kongresine, mevcut Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu´nun tek aday gireceği tahmin edilirken, yapılacak kongreye Genel Merkez´den ve İYİ Partili milletvekillerinden geniş katılım olması bekleniyor.

İL KONGRESİ 26 TEMMUZ´DA

5 Temmuz´da yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi ile birlikte, ilçe kongrelerini tamamlayacak olan İYİ Parti´de İl Kongresi 26 Temmuz´da yapılacak. Carmine Otel´de yapılması planlanan kongre için şuana kadar mevcut İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık hariç hiçbir isim adaylığını açıklamadı. 26 Temmuz´da saat 13.00´da yapılacak İl Kongresine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in katılıp katılmayacağı henüz belli olmazken, Bülent Şükrü Altınışık ile sıkı dostluğu bulunan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın´ın kesin olarak katılacağı öğrenildi.