Hilvan`a gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Serdar Altıntuğ, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Savruk, yapılacak olan toplantı kapsamında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık`ı makamında ziyaret ederek Hilvan`da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada” Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada”

Kardeş belediye olduk

AK Partinin Ankara dışında ilk kez Şanlıurfa`da gerçekleştireceği genişletilmiş il başkanları ve belediye başkanları toplantısı için Hilvan`a gelen belediye başkanlarına, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından fahri hemşerilik beratı verilerek kardeş şehir oldular.

Bursa Yıldırım, İstanbul Bağcılar ve İstanbul Beykoz`dan sonra Hilvan belediyesinin kardeş belediye sayısı 6 oldu

Esnafı ziyaret ettiler

Kayseri, Erzincan ve Rize Belediye Başkanları ile birlikte istişare ve kaynaşma etkinliği kapsamında Hilvan ilçesine geçen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı burada Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret etti. AK Parti Hilvar ilçe başkanı Hanif Düzme ve Hilvan Belediye meclis üyeleri il beraber Hilvan esnafını ziyaret eden heyte sivil toplum örgütleri ile esnafları gezdi. Mehmet Saygılı ve ziyaret heyeti vatandaşların da sorunlarını dinledi. Parti Genel merkezinin görevlendirmesi ile Hilvan'a giden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Hilvan'da heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.