SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR TON MAMA DAĞITILDI

İYİ Parti İl, Merkez İlçe, ve İlçe Teşkilatlarının, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi´nin Partili Partisiz Kırıkkalelilerin ve şifa veteriner kliniğinin katılımı ile merkezde tüm mahallelerde, sekiz ilçe ve iki belde de yapılan bu etkinliğin aralıklarla devam edeceği dile getirildi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık “Asgari geçim düzeyinin altında yaşayan ancak paylaşmayı çok seven bir millet olarak, doğayı ve hayvanları koruyup kollamaktan onur duyuyoruz. İnsan olabilmenin yolu, yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir. Her can bir nefestir”

 

YAŞAMAK GÜZELDİR, YAŞATMAK DAHA GÜZELDİR

“Doğada bizlerle beraber yaşama hakkı olan hayvanların, bir kısmı şehirlerde, köylerde ve sokaklarda yaşadığı gibi bir kısmı da daha şanslı olup evlerimizde bizlerle birlikte yaşamaktadırlar. Aslında hangi koşulda olursa olsun hepsinin temel ihtiyacı bir tutam sevgidir. Yaşamak güzeldir, yaşatmak daha güzeldir. Biz İYİ Partiler olarak bu duygu ve düşüncelerle, sokakta bulunan sahipsiz kedi ve köpeklerin suya ve yemeğe ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda İnsan olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Tüm halkımızın da bu şekilde duyarlı olduğuna ve olması gerektiğine inanıyoruz”

Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak

 

HEP BERABER YAPALIM

“Çünkü bizler kedisi rahatsız olmasın, uyanmasın diye elbisesini kesen bir Peygamberin Ümmetiyiz.  Bugün biz bir ton mama dağıtarak düşüncemizi eyleme geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerimizi diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içersinde ve Tüm Hayvan severlerle beraber yapmak en büyük arzumuzdur” dedi. Haber: Kenan Kuzucu