Kırıkkale´nin emrindeyiz 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, bir seçimi, demokrasi şölenini daha geride bıraktığımızı söyleyerek, “Hepimiz bu memleketin çocuğuyuz, ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Şimdi kaldığımız yerden, yine Kırıkkale´nin emrinde, Kırıkkale´ye en üst seviyede hizmet etme zamanıdır” dedi.

 

GÜZEL YARINLAR İÇİN

MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Bu süreçte; Milliyetçi Hareket Partisi´nin kutlu davasına inanmış, Üç Hilal´in altında toplanıp Ülkemizin ve Kırıkkale´nin çok daha güzel yarınları için ailelerini ihmal ederek gece-gündüz demeden, Kırıkkale´nin her yerini arşınlayan tüm İl, ilçe, belde teşkilatlarımıza ve ülküdaşlarımıza teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Bizleri seçim çalışmaları sürecinde biran olsun yalnız bırakmayan; Ülkü Ocakları Teştilatları´na Kamu-Sen´e, TÜRKAV´a ve diğer sivil toplum ve meslek kuruluşlarına da ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz”

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK, ÇABALADIK

“Seçim sürecinde görev alan emniyet ve jandarma güçleri başta olmak üzere tüm kamu görevlilerine de teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalıştık, çabaladık. Hemşehrilerimizin kullandığı her oy´un arkasında farklı farklı öncelikler ve tercihler vardır. Tüm bu tercihlere ve çıkan sonuçlara şüphesiz saygı duyuyoruz. Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen tüm adayları ayrı ayrı tebrik ediyorum”

 

KIRIKKALE´YE HİZMET ETME ZAMANI

“Seçilemeyen MHP´li adaylarımız bilmelidir ki; her biri aday oldukları yerlerde gönüllere taht kurmuş, yeni gönüller kazanmış, çalışma ve hizmet aşkıyla kendilerini Kırıkkale´ye ispat etmişlerdir. Sizlerin her birini teşekkürün ötesinde takdir ediyorum. Hepimiz bu memleketin çocuğuyuz, ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Şimdi kaldığımız yerden, yine Kırıkkale´nin emrinde, Kırıkkale´ye en üst seviyede hizmet etme zamanıdır”

 

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

“Bir yandan Kırıkkale´ye yeni yatırım ve istihdam gelmesi için mücadelemizi sürdürürken, diğer yandan belediyelerimizin hizmetlerine katkı sunacağız. “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” şiarımızla Milliyetçi Hareket Partisi´nin farkını yine paylaşımcı siyaset anlayışımızla ödün vermeden sizlerle beraber sürdüreceğiz. Allah Yar ve Yardımcımız olsun, bizleri Kırıkkale´ye helal hizmetler yolunda muzaffer eylesin” dedi. Haber: Emel Selci

Çiğ süt üretimi azaldı! Çiğ süt üretimi azaldı!