KALKINMA AJANSI DESTEKLİYOR

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonunu yaptığı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının destek verdiği ‘Hayat Boşluk Kabul Etmez´ projesi Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde illerinden gelen, Ahiler Bölgesi İl Müdürlerine anlatıldı. TR71 bölgesi illerinden gelen yetkilileri makamında kabul eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat, çeşitli önerilerde bulundu.

 

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE

İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, Kırıkkale Valiliği himayesinde, İl Sağlık Müdürlümüzün yürütücülüğünü yaptığı Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Müsiad ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün ortağı olduğu “Madde Bağımlılığı ile Mücadele” kapsamında projeye 2014 yılında başlandığı,  AHİLER Kalkınma Ajansına “Hayat Boşluk Kabul Etmez” ismiyle başvurulan bu projenin 02.07.2015 tarihi itibariyle 120.000,00TL maddi destek ile kabul görerek faaliyete başlandığını söyledi.

 

KURUMSAL BİR KİMLİK KAZANDIRILMALI

Kırıkkale’de korkutan yangın! Saman balyaları bir anda alev aldı! Kırıkkale’de korkutan yangın! Saman balyaları bir anda alev aldı!

AHİLER Bölgesi İl Müdürlerine ziyaretten dolayı teşekkür eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat “Hepimiz madde bağımlısı gençlerimize karşı insan olarak sorumluyuz. Burada arkadaşlarımızla güzel bir proje başlattık. Bu çalışma Sağlık Bakanlığı nezdinde de kabul gördü. Çevre illerimizde “Hayat Boşluk Kabul Etmez” projesine çok büyük ilgi gösterdiler. Bu projeyi merak ettiklerini söylediler. Arkadaşlarımız bazı illerimize de madde bağımlısı çocukları götürdü. Çocuklarımızın aldıkları mesafeyi oradaki yetkililer yakından gördüler. Biz bu projenin bütün illerde kurumsal bir kimlik kazanarak yürütülmesini istiyoruz. Bu projeye görevlendirilmeler yapılırsa daha sağlıklı yürütülebilir. Ben, bu projede emeği geçenlere ve Ahiler Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum.” dedi.