KAMPANYA 10 GÜN SÜRECEK

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu

10 gün sürecek yardım kampanyasında ihtiyaç sıralamasına göre başta Gıda, battaniye, Sünger yatak, Mama ve Süt, Çocuk bezi, Çorap, Kışlık Elbise, Un gibi ayni yardımların yanında nakdi yardımda makbuz karşılığının da kabul edilecek. Yardım kampanyasının açılış konuşması yapan Hayrat Yardım Vakfı Kırıkkale temsilcisi İsmail Efe Demir  “Suriye´de kız, erkek, büyük, küçük demeden 7´den 77´ye herkesin büyük bir acı çektiğini, savaş acısının bir nebzede olsa hafifletmek ve destek olmak adına yapıyoruz´´ dedi.

İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Teşekkür konuşması yapan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü “Halep´de ki insanlık dramının yaşandığı ve Savaş Koşullarında açlık ve sefaletle yaşama zorunda kalan Halepli kardeşlerimiz çok zor günler geçirdiğini ve bu zorlu şartlarda onlar için bir kez daha Halep İçin Harekete geç sloganı ile onların yaralarını birlikte saralım. Bu yardım kampanyasına İl Müdürlüğümüz ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra tüm vatandaşlarımızdan yardımlarını talep ediyoruz. Bu vesile ile yardım kampanyasını başlatan, emeği geçen herkese teşekkür ederim´´dedi.