Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında, İran´dan açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin yaralandığını bir askerin de şehit olduğunu bildirdi.

MSB´den yapılan yazılı açıklamada, Hakkari Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında, İran istikametinden açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin yaralandığı, bir askerin sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Kırıkkale’de o belediye KPSS'siz ilköğretim ve lise mezunu personel alacak Kırıkkale’de o belediye KPSS'siz ilköğretim ve lise mezunu personel alacak

Açıklamada, 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz.' ifadesi kullanıldı.

Durak´ın şehadet haberi ailesine ulaştı 

Taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Durak´ın şehadet haberi Elazığ´ın Maden ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Babası hayatta olmayan Durak´ın şehadet haberini, Koçoğlu Mahallesi´nde yaşayan annesi Nezahat Durak´a, yaşadığı eve giden yetkililer verdi. 

Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.