7′den 70′e her kesime hitap eden ve bir nebzede olsa okul, iş ve günlük hayatlarında ki koşuşturma stresinden uzaklaşabileceği bir yer olan ZOOM Play Station oyun salonu dün yapılan sade törenle açıldı. Zafer Caddesindeki iş yerini açılışına İl Genel meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, eski Aile Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir,Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Baabyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Nizamettin Yeşilyurt, işletme sahipleri ve çok sayıda vatadaş katıldı

Hayırlı olsun dileklerini iletti

Okunan dua ve kurban kesimini ardından açılış kurdelesi İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz , eski Aile Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve işletme sahipleri hayırlı olması dilekleri ile birlikte kesildi. Misafirlerin iş yerini gezmesinini ardından açılışa katılanlara kokteyl verildi.

4 Adet vip oda

Daha çok çocuklara ve gençlere yönelik olarak hizmet verecek olan PlayStation adlı işyeri, playstation 3 ve 4 oyunlarıyla meraklılarının ilgisini şimdiden çekeceğe benziyor.Önceki gün hizmete açılan ZOOM Play Station'da 30 adet son modern makine bulunuyor. Bunun yanı sıra oyun zekvvini daha iyi çıkarmak isteyenler için 4 adet özel vip odası bulunuyor. Bu odalarda projektörlerin duvara yansıması ile elde edilen büyük görüntülerle oyun oynamanın zevki bir kat daha artıyor.