MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına atanan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kırıkkale PMYO Müdürü Selçuk Doğuş´a yeni görevlerinden başarılar diledi. 

 

SEVİLEN VE SAYILAN SİMALARDI

Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır? Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Yeni Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmî Gazete´de yayınlanmasının ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı olan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olan Kırıkkale PMYO Müdürü Selçuk Doğuş´a yeni görevlerinden başarılar diledi. Öztürk yayımladığı yazılı açıklamada, “Yeni Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmî Gazete´de yayınlandı”

 

UNUTMAYACAĞIZ

“Kırıkkale´nin asayişi ve huzuru adına gecesini gündüzüne katan, gerek Emniyet Teşkilatı içinde, gerekse Kırıkkale´mizde ‘Aksaçlı´ lakabıyla çok sevilen ve sayılan Değerli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut Çorumlu Bey ve Polis Meslek Yüksekokulunun Kıymetli Müdürü Sayın Selçuk Doğuş Bey´e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki; yeni görevlerinde de Kırıkkale´deki başarılarının çok daha üzerinde performans göstereceklerdir. Anadolu´daki dostluklar ebedidir. Kırıkkale ve Bizler; Sizleri Unutmayız, Unutamayız, Unutmayacağız. Yolunuz ve bahtınız hep açık olsun saygıdeğer Müdürlerim” dedi. Haber: Emel Selci