İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kaletepe Mahallesi´nde mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Yılmaz´a sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, toplantı alanını adeta miting alanına dönüştürdü.

 

Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor Kırıkkale’de evlenenlerin yüzde 30’undan fazlası boşanıyor

MİTİNG GİBİ TOPLANTI

Pazar günü yapılacak olan seçimde son viraja girilirken İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kaletepe Mahallesi´nde mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği mahalle toplantısı adeta miting havasına dönüştü. Ellerine parti bayrakları alan vatandaşlar, Yılmaz nerede biz oradayız şeklinde slogan attılar.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP İl Başkanı Hayati Çimen ve ittifak parti yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda Yılmaz için destek istendi. Kırıkkale´ye hizmet sözlerinin olduğunu belirten Yılmaz, “1 Nisan sabahı itibariyle Kırıkkale´de inşallah görev yapmaya başlayınca, şehrimizin için gece gündüz demeden çalışacağız.”

 

1 NİSAN´DA HER ŞEY İYİ OLACAK

Kırıkkale´nin her kesim insanından kendisine büyük teveccüh gösterildiğini ve bu sevgiye layık olmaya çalıştığını dile getiren Yılmaz, 31 Mart´ta Kırıkkale´de güneş doğacağını söyledi. Toplumun her kesimini kucakladığını ve başkaları gibi ayrım yapmadıklarını belirten Yılmaz, “İnşallah 31 Mart´ta Kırıkkale Belediyesi´nde güneş doğacak. Karanlıklar aydınlanacak. Her bölge insanına kucak açacağız. Başkaları gibi ayrım yapmayacağız” dedi. Haber Merkezi