Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!


 

BÜLENT HOCA GÜVENİYOR

Lige verilen arada Kırıkkalespor Teknik Direktörü olarak göreve başlayan ve ilk maçta aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlara güven veren Bülent Topuzoğlu, alt yapıdan yetişen ve fiziği ile dikkat çeken Buğra Şahiner´e olan güvenini iki maçta da gösterdi. Buğra´ya çok kritik iki maçta da şans veren Topuzoğlu taraftarlardan olumlu tepki alırken yıllar sonra Kırıkkalespor´da alt yapıdan futbolcu çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

1996 doğumlu ve 20 yaşında olan Buğra Şahiner iki maçta gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelirken ciddiyetini korumaya devam ediyor. Gazetemizin ulaştığı Genç Buğra “Hocamız bana güvenini gösterdi, ona çok şey borçluyum. Çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağım bana güvenenlerin yüzünü hiçbir zaman kara çıkartmayacağım. Üzerimde hiçbir baskı hissetmiyorum herkes destek oluyor, hocam şans versin vermesin ben çalışmayı hiçbir zaman bırakmayacağım. Kırıkkalespor benim hayatım, aşkım hayallerimi süsleyen yerdeyim ama hayallerim bitmiş değil, bu forma ile kupalar kazanmak, kaptan olmak istiyorum. Bunun içinde her zaman kendimi geliştirmemem gerektiğini ve şımarmamam gerektiğini biliyorum. Bu bilinçte olmaya devam ettiğim müddetçe inşallah hayallerim gerçekleşecektir. Takım olarak inanıyoruz küme düşmek hiç aklımızın ucundan geçmiyor biliyoruz ki sezon sonunda gülen taraf olacağız. Abilerim sağ olsunlar çok destek oluyor beni sahada yönlendiriyorlar. Onların bu yönlendirmeleri ve hocamızın desteği ile daha iyi olacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.