Kırıkkale´de uzun yıllar diş hekimliği yapan, önümüzdeki günlerde açılışını yapacağı Dentepol Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hizmetini sürdürecek olan Diş Hekimi Murat Öztürk´den örnek bir davranış geldi. Öztürk,  15 yaş altı şehit çocuklarının ve 15 yaş altı annesi ve babası olmayan yetim çocukların kendisine müracaat edilmesi durumunda ağız ve diş sağlığını ücretsiz kendisinin üstleneceğini açıkladı.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale´de ağız ve dış sağlığında bir marka konumuna gelen, şimdi de Dentapol Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hizmet ağını genişleten Diş Hekimi Murat Öztürk, Eypark´da mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Kahvaltıda şehit ve yetim çocukları sevindirecek müjdeler veren Diş Hekimi Öztürk, 15 yaş altı şehit çocuklarının ve 15 yaş altı annesi ve babası bulunmayan yetim çocukların ağız ve diş sağlığını kendisinin ücretsiz olarak yapacağını açıkladı. Açıklamayı takdirle karşılayan muhtarlar, diş hekimi Öztürk´e teşekkür etti.

 

Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti

MERKEZ SON SİSTEMLE DİZAYN EDİLDİ

Türkiye çapında şubeleri bulunan Dentepol´ün isim hakkını alarak Kırıkkale´de Dentapol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açmak için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Diş Hekimi Murat Öztürk, açılışını 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceklerini duyurdu.  Amacının Kırıkkale´ye daha fazla hizmet etmek olduğuna vurgu yapan Öztürk, Kırıkkale´de kazandığını Kırıkkale´ye harcayan, bununla da mutlu olan birisi olduğunu ifade etti. Kırıkkale´ye uluslararası kullanılan son sistemleri getirdiğini, yeni merkezde hizmete sunacağına işaret eden Öztürk, Ağız ve diş sağlığını yeni merkezde afaki rakamlarda değil aynı fiyatlarla yola devam edeceklerini söyledi. Öztürk yeni merkezi açmalarındaki diğer bir amacında Avrupalı insanları Kırıkkale´ye çekmek olduğuna vurgu yaptı.

 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIKLARINI ÜCRETSİZ YAPACAĞIZ

Şehit çocuklarını ve yetim çocukları sevindirecek müjdelerde veren Diş Hekimi Murat Öztürk “15 yaş altı şehit çocuklarımızın ağız ve diş sağlığını bizzat kendim üstleniyorum. Ayrıca 15 yaş altı annesi ve babası olmayan yetim çocukların da ağız ve diş sağlığını üstleniyoruz. Muhtarlarımızdan ricamız böyle çocukların durumlarını belirten yazıyla merkezimize yönlendirmeleri. Bu çocuklarımızın sayısını belirledikten sonra bir program dahilinde belirli periyotlarda ağız ve diş sağlığını yapacağız” diye konuştu. Öztürk ayrıca 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü Hanımeller İlköğretim Okulu yanında açılışını yapacakları Dentepol Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışına tüm Kırıkkalelileri beklediklerini söyledi. HABER: EMEL SELCİ