Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı göreve başlaması ile belediyede beklenen değişimde başladı. Saygılı personel maaşlarına yönelik çalışmanın ardından su tahsilatında da yeniliğe imza attı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı göreve başladığı ilk gün su tahsilatı yapılan veznelere giderek personelle tanışmıştı. Burada personele yönelik ilk uyarın da yapan Saygılı vatandaşlara güler yüzle hizmet edilmesini ve tahsilatı arttıracak çalışmalara imza atılmasını istemişti.

Su Tahsilatında Yeni Dönem

Kırıkkale Belediyesinden dün yapılan yazılı açıklama da su tahsilatında yeni döneme geçildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi 'Vatandaşlarımızın su faturalarını ödeme konusunda yaşanılan sıkıntıları önlemek amacıyla su veznesi kapanış saatleri konusunda yeni bir düzenleme yapıldı. 24 Nisan 2014 tarihinden geçerli olan uygulamaya göre hafta içi saat 16.30'da kapanan su tahsilat vezneleri 19.00 saatine kadar açık tutulacak. Böylece su faturasını ödemek isteyen vatandaşlarımız 08.00 ile 19.00 saatleri arasında istedikleri saatte su tahsilat veznelerinden ödeme yapabilecekler' ifadelerine yer verildi.

Son ödeme tarihinde düzenleme geliyor

Su faturaları üzerinde de güncelleme çalışmaları devam ettiğini belirtilen açıklamada ' Su faturalarının son ödeme tarihinin her ayın 30'una denk gelecek şekilde uzatılması ile ilgili çalışmalar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın talimatı sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve yetkili birimlerin çalışması ile önümüzdeki günlerde sonuçlanacak ve son ödeme tarihi konusundaki düzenleme kamuoyuna duyurulacaktır' denildi.