Zihinsel engelli depremzedenin 'gelinlik giyme' hayali gerçek oldu Zihinsel engelli depremzedenin 'gelinlik giyme' hayali gerçek oldu


 

24 SAAT AYNI TARİFE

 

Gece tarifesinin gündüz tarifesine göre iki kat olması taksicilerin çoğu zaman siftah etmeden evlerine gitmesine neden oluyordu. Bu yeni uygulamayla vatandaşlarımız ulaşımlarında artık taksileri tercih ediyor. Kırıkkale Güneş Taksi çalışanları Faruk Tilavel, Duran Bağrıaçık, “ Durağımızda 11 adet taksimiz bulunmaktadır. Taksimetreyi 1.50 liradan açıyoruz ve özellikle 24 saat aynı tarife uygulamasının müşterilerimiz için memnuniyet verici olduğunu ifade etmeleri, vatandaşların güven içerisinde taksileri tercih etmesinin artması mutluluk vericidir. Böylesi halkımız içinde taksi şoförlerimiz içinde en iyisi oldu. Taksi şoförlerimiz huzur ve güven içerisinde günün 24 saati Kırıkkale´nin neresine olursa olsun rahatlıkla gitmekte ve can güvenliğinin sağlandığı bu ortamda huzur içerisinde işlerini yapmaktadırlar.”dedi.

 

TİCARİ TAKSİ GÜVENİLİR BİR ARAÇTIR

Taksimetre açılmasının müşterilerin kesesine daha uygun olduğunu belirten Konak Taksi çalışanı Mustafa Sağlam, “Duyarlı yolcu, taksimetre açtırmanın her zaman daha hesaplı olacağını bilir. Bazı vatandaşlarımız kurallara aykırı olmasına rağmen hususi araçlarında bir anlamda yolcu taşımacılığı yapıyorlar. Ticari taksi güvenilir bir araçtır. Resmi bir yapılanma içerisinde görev yaptığımız için tüm resmi evraklarımız var. Koltuk sigortasından, kaskoya, trafik sigortalarına kadar tüm önemli evraklara sahibiz.” dedi. Aynı zamanda Kırıkkale´ de yıllardır taksicilik yapan Merhaba Taksi işletme yetkilisi Yıldıray Özkay, “ Durağımızda 6 tane taksimiz mevcuttur. 24 saat durmadan çalışıyoruz.Taksimetre açtırılmaması aslında bizden çok müşterilerin zararına. Taksimetre açtırmak daha hesaplı.Müşterilerin bilinçli olması kendi yararlarına.”diyerek müşterilerin taksimetre açtırmasını bu sayede keselerine zarar gelmemesini vurguladı.