GÜNCEL 26.09.2019 17:04:18
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNTER ŞENSES GÖREVİ TESLİM ALDI

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNTER ŞENSES GÖREVİ TESLİM ALDI

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNTER ŞENSES GÖREVİ TESLİM ALDI

KOM DAİRE BAŞKANI ÇORUMLU´YU KIRIKKALE DAVUL-ZURNAYLA UĞURLADILAR

 

KIRIKKALE´DE DÜRÜSTLÜK VE YİĞİTLİK GÖRDÜK

 

KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, “Kırıkkale´de samimiyet gördük, Kırıkkale´de vatan sevgisi gördük, Kırıkkale´de dürüstlük ve yiğitlik gördük. Kırıkkale bana dostluk ve samimiyet verdiniz bize. Yolu vatan sevgisinden geçen herkes bir gün bir yerde buluşacak” dedi.

 

ŞENSES GÖREVİ ÇORUMLU´DAN DEVİR ALDI

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığına atanan Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle uğurlandı. Törende, Kilis Emniyet Müdürlüğünden Kırıkkale´ye atanan Emniyet Müdürü Günter Şenses, görevi KOM Daire Başkanlığına atanan Mahmut Çorumlu´dan devraldı.

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Çorumlu, Kırıkkale´de görev yaptığı sürede samimiyet, vatan sevgisi, dürüstlük, yiğitlik ve görülebilecek değerlerin en güzelini gördüğünü söyledi. Kırıkkale´nin kendisine verilebilecek en güzel hediyeleri verdiğini dile getiren Çorumlu, 'Herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin”. Yolu vatan sevgisinden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşmak üzere.' dedi.

 

YOKLUĞUNU TELAFİ ETMEK MÜMKÜN DEĞİL

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne atanan Günter Şenses de Mahmut Çorumlu´nun kendilerine çok yüksek bir çıta ve hedef bıraktığını, yokluğunun telafi edilmesinin mümkün olmayacağını belirtti. İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, 'Büyük hedefler bıraktı onun yokluğunu telafi etmek mümkün değil. Onun yaptıklarına yanaşmaya çalışacağız inşallah. Çok kıymetli bir müdürümüzü uğurluyoruz buradan' şeklinde konuştu.

 

BİZ ONU BIRAKMAYACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 'Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüzü aynı zamanda da kıymetli bir dostumuzu uğurluyoruz bu şehrimizden Biz onu bırakmayacağız da kendisi Kırıkkaleli. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum. Kırıkkale´nin bir hemşehrisi. Hiç şüphemiz yok ki gittiği yerde de çok başarılı olacak. Daha üst makamlarda devletimize-milletimize hizmetler edecek. Kırıkkale de kendisini burada çok sevdi, buradaki sevgi gösterisi de bunun en önemli tanığı. Rabb´im yolunu açık etsin' diye konuştu.

 

KURBANLER KESİLDİ

Konuşmaların ardından Çorumlu, davul zurna eşliğinde emniyet personeli ve vatandaşlarla tek tek vedalaştı. Bu sırada bir vatandaş, Çorumlu´ya parmağındaki yüzüğü çıkararak hediye etti. Belediye Başkanı Saygılı da uğurlama sırasında kesilen kurbanların kanından Çorumlu ve Şenses´in alnına sürdü. Uğurlama törenine, emniyet personeli, siyasi partileri yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024