Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu´nda (YBO), Kırıkkale Üniversitesi rüzgarı esti. Tiyatro ve Sinema Topluluğu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ile YBO öğrencileri unutulmaz bir gün yaşadı.

 

YBO´DA RAMAZAN BİR BAŞKA

Kırıkkale Üniversitesi Tiyatro ve Sinema Topluluğu öğrencileri Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri için Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı tiyatro gösterisi hazırladı. Gösteriye Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Yılmaz, Hüseyin Özay ile okul idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve veliler katıldı. İftar yemeğinin ardından yapılan gösteri bir nevi Ramazan eğlencesi şeklinde geçti. Öğrenciler kahkaha ve alkışlarıyla tiyatrodan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

 

ÖZEL BİR OKUL

Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor

Topluluk öğrencilerinden Selver Karataş “Hüseyin Kahya YBO, her zaman özel bir nazarla baktığımız bir okul. Bunu özel yapanlar ise hiç şüphesiz YBO öğrencileri. Bu tiyatroyu onlar için hazırlamaktan çok onur duyduk” dedi. Okul Müdür Yardımcısı Bilal Özcan ise bu yıl okullarında sosyal, kültürel ve sportif yönden unutulmayacak bir yıl geçirdiklerini söyleyerek, “Okul öğretmenlerimizin hazırladığı şiir dinletileri, okuma etkinlikleri, 23 Nisan programları ile futsalda edindiğimiz başarılar bizi mest etti” diye konuştu.

 

CANLI MÜZİK İLE EĞLENDİLER

Son olarak Okul Müdür Yardımcısı Özcan, “Bir de bunlara Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin sene başından bu yana yaptığı programlar bize okulumuzu gururla hatırlayacağımız bir sene olarak bırakacağı için çok mutluyuz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Program ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğunun canlı müzik programıyla eğlencenin keyfini zirvede bırakarak sona erdi. Haber: Kenan KUZUCU