Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ve beraberindekiler ile birlikte Yaylacık Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Gittiği her mahalle toplantısı adeta bir miting alanına dönüşen Belediye Başkan Adayı Ulusoy, Yaylacık Mahallesi’nde de büyük bir coşku ile karşılandı.

Burada Yaylacık Mahallesi sakinlerine seslenen Harun Ulusoy, hayata geçireceği onlarca projeden bahsetti. Kırıkkale’nin problemlerini kısa sürede çözeceklerini dile getiren Ulusoy, “Her zaman söylüyoruz, 15 yıllık belediye tecrübemiz var, tecrübemize güveniyoruz, ekibimize güveniyoruz, sizlere güveniyoruz, Kırıkkale halkına güveniyoruz. Sorunları biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra mazbatayı alıp, kolları sıvayacağız ve problemleri birer birer çözmenin gayretini göstereceğiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”