ERDOĞAN´IN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İşadamı Albayrak dün Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı´yı makamında ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Albayrak, “İş adamı olarak özellikle Kırıkkale´de TSO nezdinde yaşanan bu ekonomik hamleleri başkanımızın yanında olarak elimizde Euro, dolar altın ne varsa bunu bozdurmamız gerektiği talimatını bir kez daha hatırlatmak isterim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her zaman yanındayız”

 

PAPAZA PAPAZ

“En son papaz hadisesinde diyoruz ki mesajımız şu; madem papaz sizin için önemliyse bizim de sizden istediğimiz bir papaz var. O papazı bize iade edin bizdeki papazınızı alın. Cumhurbaşkanımızın önüne set olacağız, ona zırh olacağız. Kırıkkaleli bir kardeşiniz olarak bugün buraya geldik.  Biz inşaat sektöründeyiz dolarla çalışmıyoruz ama çocuklarımızın yastık altı altınları, ziynet eşyalarını bozdurmak için çalışma yapacağız.  Bizim hainlere verecek ne toprağımız ne de çakıl taşımız vardır” diye konuştu.

 

Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti

GÜN KARDEŞLİK GÜNÜ

Daha sonra buradan kuyumcuya giden İş adamı Haydar Albayrak, Türk Lirası´na destek için 500 gram altın ile 11 bin dolarını Türk lirasına çevirdi. Albayrak, beraberindekilerle bir kuyumcuya giderek, 500 gram altın ile 11 bin dolarını Türk Lirasına çevirdi. Burada gazetecilere açıklama yapan Albayrak, 'Gün birlik, kardeşlik ve beraber olma zamanı. Ayrışma zamanı değil. Allah korusun, ayrıştığımız zaman Irak, Suriye ve diğer ülkelerde yaşanan sıkıntılarla karşılaşabiliriz. Gün, birleşme zamanı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a çıkmış olduğu bu yolda dün olduğu gibi bugün ve yarın da karınca misali destek olmak amacıyla dolarımızı ve altınımızı Türk Lirasına çevirdik.' diye konuştu. Haber Merkezi