BAYRAM ÖNCESİ EVLERİ TEMİZLENDİ

Kırıkkale’de haşereler ilaçlanıyor Kırıkkale’de haşereler ilaçlanıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla kentte ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için bayram öncesi  ev temizlikleri yapılmaya başlandı. Başkan Saygılı yaptığı açıklamada, yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere bayram öncesi belediye ekiplerinin evlere giderek temizlik hizmeti verdiklerini söyledi.

 

VATANDAŞLARIN YÜZLERİ GÜLÜYOR

Belediye olarak verilen bu hizmetin büyük önem taşıdığını hatırlatan Saygılı, “Belediyenin Sosyal Konsey ekipleri tarafından tespiti yapılan ailelerin bayram öncesi kentte ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evleri temizlendi. Belediyemiz  yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik Evde Bakım Hizmeti vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine Belediyemiz ekipleri ziyaret ederek evlerinin temizliği  yapılıyor.  Yapılan hizmet ile vatandaşların yüzleri gülüyor. “ dedi.

 

EVLATLARIM GİBİ HİZMET EDİLİYOR BİZE

Evleri temizlenen vatandaşlardan 79 yaşındaki Menduha Demirel, memnuniyetini dile getirerek, 'Evlatlarım gibi hizmet ediliyor bize' ifadelerini kullandı. Kaletepe Mahallesi´nde yaşayan 80 yaşındaki Hatun Çağlar, ise, “Bu evde yalnız yaşıyorum. Bana sahip çıktıkları için belediyeye teşekkür ediyorum. Ekipler sağ olsun hasta, yaşlı, bakıma muhtaç  insanlara sahip çıktılar. Bu ve buna benzer hizmetler yaptıklarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: EMEL SELCİ