GÜÇLÜ BİR KADROSU VAR

Kırıkkale´nin ilk özel sağlık kuruluşu olan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Nokta Mevkii´ndeki yeni yerinde bir yıldır sağlık hizmetlerini sürdürüyor. Hastanenin kadrosuna bir yıl içinde yeni hekimler dahil oldu ve kadro son derece güçlendi. Bölge hastanesi hizmeti de veren Yaşam Hastanesi güçlü hekim kadrosuyla sağlık alanında fark yaratmaya devam ediyor. Bazı branşlarda iki ve üç hekimle sağlık hizmeti veriyor. Uzman hekimlerle sağlık hizmetlerini sürdüren Yaşam Hastanesi´nin kadrosuna akademisyen hekimler de dahil olmuş durumda.

 

Kırıkkale’de yetişiyor! Kilosu 400 liradan satılıyor! Kırıkkale’de yetişiyor! Kilosu 400 liradan satılıyor!

İŞTE HEKİM KADROSU

Hastaneden yapılan açıklamada, hekim kadrosu, branşları ve uzmanlık alanları ile ilgili bilgi verildi. Hatanenin hekim kadrosunda şu isimler yer alıyor: Op. Dr. Bayram Işık (Genel Cerrah ve Başhekim), Dr. Şenol Önder (Göz Hastalıkları Uzmanı), Op. Dr. Mehmet Öncel (Genel Cerrah), Uzm. Dr. Tuncer Mavuş (Dahiliye), Uzm. Dr. Bülent Yıldız (Dahiliye), Op. Dr. Kenan Dedeoğlu (Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı), Op. Dr. Osman Özcan Apaydın (Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı), Uzm. Dr Ahmet Salih Yazar (Çocuk Hastalıkları Uzmanı), Uzm. Dr. Gülşah Ağırtaş (Çocuk Hastalıkları Uzmanı), Abdülkadir Yanartaş (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı), Kürşat Sayan (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı), Yrd. Doç. Dr. Zeynep Özcan Dağ (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı), Doç. Dr. Pınar Özuğuz (Cildiye Uzmanı), Uzm. Dr. Arslan Öcal (Kardiyoloji  Uzmanı), Op. Dr. Emrah Topbaş (Üroloji Uzmanı), Uzm. Dr. Yakup Türkel (Nöroloji Uzmanı), Uzm. Dr. Özlem Latife Yılmaz (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı), Op. Dr. Murat Başol (Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı), Uzm. Dr. Mehmet Emin Demir (KBB Uzmanı), Uzm. Dr. Cihan Kutluca (Radyoloji Uzmanı), Uzm. Dr. Yıldız Kök (Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı), Uzm. Dr. Naim Ulusan (Mikrobiyoloji Uzmanı), Dr. Yaşar Peker (Acil Hekimi), Dr. Çiedem Karaer (Acil Hekimi), Dr. Fatma Bayram (Acil Hekimi), Dr. Ravshan Abdullayev (Acil Hekimi).

 

İKİŞER HEKİMLE ÇALIŞMA

Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde üç hekim görev yapıyor. Uzm. Dr. Abdülkadir Yanartaş, Uzm. Dr. Kürşat Sayan ve Yrd. Doç. Dr. Zeynep Özcan Dağ bu poliklinikte görev yapan hekimler. Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi ve Ortopedide ise ikişer hekim görev yapıyor. Genel Cerrahide Op. Dr. Mehmet Öncel ve Op. Dr. Bayram Işık, Dahiliyede Uzm. Dr. Tuncer Mavuş ve Uzm. Dr. Bülent Yıldız, Ortopedi de Uzm. Dr. Kenan Dedeoğlu ve Uzm. Osman Özcan Apaydın ikişer hekim olarak görev yapıyorlar. Acil Servis´te ise dört hekim dönüşümlü olarak görev yapıyor. Acil Hekimleri Dr. Yaşar Peker, Dr. Çiğdem Karaer, Dr. Fatma Bayram ve Dr. Ravshan Abdullayev olarak görevlerini sürdürüyorlar.

 

HEKİM KADROSU ARTTI

Nokta Mevkiindeki yeni yerine taşındıktan sonra hastanedeki hekim kadrosunun arttığı ve daha da güçlendiği bildirildi. Hastane yönetimi, kadroya yeni binada Nöroloji, Beyin Cerrahisi ve Cildiye hekimlerinin dahil edildiğini, ayrıca Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğine bir hekimin daha dahil olduğunu, Ortopedi´de hekim değişikliğine gidildiğini, KBB´de de aynı durumun yaşandığını bildirdi. Kadronun ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceği ve hastanenin bu hali ile bölgeye sağlık hizmetini vermeyi sürdüreceği belirtildi.