Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor

 

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI
Sulakyurt Kaymakamı Gökhan Dolaş´ı makamında ziyaret eden Müdür Tüfekçi, dolaş ile ilçenin eğitim durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Ziyaretin ardından ilçedeki Cumhuriyet İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Halk Eğitimi Merkezini gezerek, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Kar Taneleri Şiir Dinletisi ve Kariyer Günleri Etkinliğine katıldı. 

AYAK SIZIM

Öğrenciler tarafından çeşitli şairlerden şiirlerin seslendirildiği Şiir Dinletisi programında Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, kendi yazdığı Ayak/Sızım şiirini okuyarak öğrencilere eşlik etti. Dinleti Programı Darbuka Ritm Şov ile sonlandırıldı.  Ardından Kariyer Günleri kapsamında öğrenciler ile söyleşisi gerçekleştiren Tüfekçi, çocukluk ve öğrencilik yıllarının nasıl geçtiğini, o günlerdeki hayallerini, hedeflerini nasıl gerçekleştirdiğini, öğretmenlik mesleğinin özelliklerini, mesleğini icra ederken yaşadığı bazı olayları öğrencilere samimiyetle aktardı.

 

BU GÜNLERE GELMEK KOLAY OLMADI
Müdür Tüfekçi, bu günlere gelmenin kolay olmadığını ancak isteyince her zorluğun aşılacağını dile getirerek, öğrencilere hedeflerinden vazgeçmemelerini, her şeye rağmen çalışmalarını, umutlarını yitirmemelerini, kitap okumalarını , turistik ve tarihi yerlere seyahat etmelerini, yeni yerler görmelerini, başka kültürleri tanışmalarını, spor ve sanat ile uğraşmalarını, ahlaklı, dürüst, güvenilir bireyler olmalarını, ne iş yaparlarsa yapsınlar işlerinin en güzelini yapmalarını, yaptıkları işin ustası olmalarını öğütledi.


Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile söyleşi programı sona erdi. İlçe ziyaretinde Tüfekçi´ye, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener, Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın ve şube müdürleri Ali Özdemir, Dursun Karakuş, Hüseyin Özay ve Orbay Özcan eşlik etti.