ATATÜRK ANITI´NA ÇELENK SUNULDU

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kırıkkale´de düzenlenen törenle kutlandı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Milli Mücadele´yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919´da Samsun´a çıkışının 102. yılında Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda tören düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, törende Atatürk Anıtı´na çelenk sundu.

 

GENÇLİĞİMİZE ARMAĞAN EDİLDİ

19 Mayıs için yazılı açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kuruluşa ve kurtuluşa attığı en güçlü adımın ifadelerinden birisi ve milli mücadele meşalesinin yakılmış olduğu 19 Mayıs tarihini gençliğimize armağan etmiştir. Bugün 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 102. yılını kutluyoruz. Milli mücadele döneminde ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı zor dönemlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk her zaman gençlere güvenmiş ve inanmıştır”

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

 

YENİ NESİL İSTİKBAL SİZSİNİZ

“Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizlersiniz. Ey yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz.” sözünü misyon edinerek gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak geçmişimizden aldığımız mirasla, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ruh ve beden sağlığı için gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz gençlerimizin hizmetindedir”

 

EMİN ADIMLARLA GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

“Düzenlemiş olduğumuz eğitim, kültür, teknolojik, sosyal ve sportif faaliyetle gençlerimizi daha emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Dünyayı ve ülkemizi saran covid-19 salgını nedeni ile kutlamalarımız pandemi kuralları çerçevesinde devam edecektir. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum” dedi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında antrenör ve sporcuların katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla tamamlandı. Haber. Kenan Kuzucu